Wuppertal in het teken van de invasie: Er dienen nieuwe islamitische stadswijken en -centra te ontstaan

Door: Alex Cryso.

De koers is bepaald, de poorten worden wagenwijd opengezet.: De Islam hoort bij Duitsland – of we daat nu willen of niet. Datgene, wat islamitische slavendrijvers en bereden, tulbanden dragende barbaren door de eeuwen heen niet hebben bereikt, lukt nu onze Duitslandhaters en de uitwassen van de moderne welstandsverwaarlozing. En terwijl de hele wereld bezig is met de aanstaande Corona-dictatuur, woekeren anderzijds reeds de wortels van toekomstige diep ingrijpende verkeerde ontwikkelingen voort.

Een voorbeeld: De nieuwe, om en nabij 6.000 vierkante meter grote islamitische wijk in het Wuppertalse stadsdeel Elberfeld, dat geheel volgens de voorstellingen van onze nieuwe vriend-vijanden moet worden ingericht. Naast een tweede moskee zijn er spoedig ook kinderbewaarplaatsen, verzorgd wonen en diverse levensmiddelenwinkels. Opnieuw heeft de omstreden DITIB-organisatie eveneens een vinger in de pap. Ja, zo gaat het met succesvolle integratie: De nieuwe heersende klasse iedere wens uit de ogen aflezen terwijl Jan met de korte achternaam langzamerhand compleet assimileert. Sterke immigratie plus geboorte-gerelateerd overgewicht maken het mogelijk, dat de toestanden in Elberfeld zienderogen aan het omslaan zijn. Het latere Kalifaat en de Sharia zin niet uit te sluiten. Om en nabij de 30 miljoenmoet de nieuwe moskee, die nog groter zal zijn dan de huidige, kosten. Investeerders en gevers zijn in het veelkleurige Wuppertal altijd welkom. Ook de benodigde kavels grond werden reeds bij elkaar gekocht, aldus Ditib-woordvoerder Mustafa Temizer. Als vormgever voor deze nieuwe islamitische comfort-zône wordt de architect Cengiz Müdje genoemd. Reeds sinds tien jaar lopen de planningen en voorzorgsmaatregelen al.

Omdat in het tegenwoordige ‘Toitsland’ niets meer te absurd en te stom is, komt daar ook nog de volgende idioterie bij: Uitgerekend de links-autonome scene verzet zich tegen de groeiende invloed van DITIB in Duitsland. Op Indymedia ziet men hun moskeeën allang als “plaatsen voor fascistische propaganda en Turks-nationalistische indoctrinatie”,, die niets meer te maken hebben met de klassieke Gebedshuizen. Zou nu ook nog het autonome centrum van Elberfeld voor de sloop moeten wijken, dan zou de zegen van het huis weleens definitief scheef kunnen gaan hangen. Reeds in de zomer van 2018 was er sprake van een verf-aanslag van de Antifa op een DITIB-moskee in Leipzig, waarbij men zich niet slechts bezorgd toonde over de groeiende invloeden van de DITIB, maar tevens wilde demonstreren tegen de gruweldaden van de Turkse staat onder Erdogan.

Hierdoor laten de islamitische invasors zich echter niet afhouden, om Wuppertal meteen in meerdere opzichten te ondermijnen: Zo plant ook de Communale Marokkaanse gemeenschap in de deelgemeente Heckenhausen een nieuw islamitisch centrum inclusief Moskee. In hetzelfde gebied wil daarnaast de Koerdische Cultuurvereniging nog een ander centrum inclusief gebedstempel oprichten. Het jaar 2022 lijkt dus voor Wuppertal geheel in het teken de staan van de Halve Maan. Tot nog toe heeft de stad elk waagstuk ingewilligd of tenminste niets nadeligs laten horen. Daarnaast zijn er scholen in Wuppertal, waarin elke derde leerling een moslim is. Radicale jonge Salafisten worden overduidelijk steeds meer een probleem in de NRW-gemeenschap. Daarentegen spreekt de WDR al van “opwaardering”, wanneer het om de nieuwe moskeeën gaat. Moet je daar nu om lachen – of je liever afvragen, hoe diep iemand kan zinken, als zoiets al “opwaardering” genoemd wordt?

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.conservo.blog/2021/12/21/wuppertal-im-zeichen-der-invasion-neue-islamische-stadtviertel-und-zentren-sollen-entstehen/