Minister van Landbouw Özdemir wil minder rund en meer Marihuana

Door: KEWIL.

De nieuwe minister van landbouw Cem Özdemir had als Moslim met Kerstmis niet veel te doen en dacht in de Marihuana-mist van zijn woning na over de groene toekomst van de boeren. Hierbij trokken geniale geestelijke opflikkeringen door zijn ecologische restantje hersenen.

Ten eerste is in Duitsland het vlees te goedkoop en is het hufterig, dat elke werkloze zich ook een schnitzel kan veroorloven. Dus moet het aantal runderen op de boerderijen navenant worden gereduceerd, vervolgens wordt het rundvlees automatisch duurder en kan niet meer elke aso zich een runder-stoofpot veroorloven.

Bovendien is er vervolgens in de stal meer plek, ook voor muizen, muggen en ander gedierte. En dat remt het uitsterven van de diersoorten weer en zorgt voor meer dierenwelzijn. Geniaal! Een enkele opflikkering van de geest bewerkstelligt een cascade van zegenrijke gevolgen.

Desondanks erkende ook Özdemir op de sofa in de groenige nevel van zijn rokende woning, dat de boeren nog een compensatie nodig zouden kunnen hebben voor hun gemis aan runder-vee. En ziedaar, wat lag er meer voor de hand dan drugs. Bingo! Als verslaafde aan Cannabis heeft Cem immers ervaring.

De agrariërs kunnen nu spoedig grootscheeps Marihuana verbouwen. Hennepvelden tot aan de horizon. Er zal in de agrarische sector sprake zijn van een regelrechte hennep-‘boom’, zo verwacht Minister Özedemir. “Niemand dient de peren weg te smijten, maar ik ben blij, dat de waanzin van het verbod op Cannabis eindelijk ophoudt.”Cem denkt hierbij natuurlijk ook aan zichzelf. Maar als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er, zoals bekend, aan iedereen gedacht https://www.n-tv.de/politik/Ozdemir-fordert-hoehere-Lebensmittelpreise-article23021626.html!

Desondanks is niet iedereen tevreden. Sociale verenigingen eisen reeds meer Hartz IV en andere rundergebraad-toeslagen https://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.nach-forderung-von-oezdemir-sozialverband-will-ausgleich-bei-steigenden-lebensmittel-preisen.c649f670-ccbd-4688-ba84-472c381b1300.html voor alle behoeftigen!

Door: KEWIL
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2021/12/landwirtschaftsminister-oezdemir-will-weniger-rind-und-mehr-marihuana/