De angst voor de wandelaars groeit

Door Wolfgang Hübner.

Beweging in de frisse lucht is juist in de winter goed voor de immuniteit. Maar kennelijk niet goed voor de regerenden van het ogenblik. Want ze zetten hun repressie-apparaat steeds vaker en steeds agressiever in tegen burgers, die iets willen doen aan hun fysieke- en geestelijke immuniteit, zodat ze zich intussen in vele, getalsmatig nauwelijks nog te overziene, grote en kleine steden zowel als landelijke gemeenten op bepaalde avonden ontmoeten in de straten van hun woonplaatsen, teneinde met elkaar een gebaar te maken tegen paniekzaaierij en plannen voor een vaccinatieverplichting. Dat zou doorgaans volledig vreedzaam verlopen, zou er geen sprake zijn van massief ingezette politieacties om deze wandelingen te verhinderen of uit elkaar te slaan.

Het vanwege de bij miljoenen falende werking van de vaccinaties en de niet langer te verbergen schade http://impfopfer.info/ van experimentele gentherapieën zeer gegrond in angst geraakte machtskartel wil hiermee het groeiende burgerprotest in de kiem smoren. Dat zal hoe dan ook alleen al hierom niet lukken, omdat steeds meer mensen in Duitsland zich niet meer via ARD, ZDF en de bijna allemaal op conforme lijn gebrachte persgetuigenissen op de hoogte brengen, maar voor hun meningsvorming alternatieve media en bronnen raadplegen.

De voor velen van hen choquerende eerste ontmoeting met repressieve staatsmacht leidt bij vele burgers tot een politisering en ook radicalisering, die op de langere duur het hypernerveuze machtskartel veel sterker in gevaar zal brengen, als nog zo veel wandelingen en demonstraties zonder politiegeweld.
Reeds spoedig kunnen er overigens niet alleen tegen de Coronamaatregelen, maar ook tegen de sociale gevolgen van inflatie en rap stijgende energiekosten wandelingen komen, ook tegen de koers van de NATO in het Oekraïne-conflict zijn vreedzame burgeracties mogelijk. On waarschijnlijk zijn daarentegen volksmanifestaties ter ondersteuning van de inflatiekoers van de EZB, ter ondersteuning van hogere energie- en voedselvoorzieningsprijzen, ter bewapening en ter verdere westelijke omsingeling van Rusland.

Als het verzet en protest van de burgers zich zal uitbreiden tot deze onderwerpen, kan ook het voltallige politieapparaat, dat juist bij honderdduizenden in een kwade reuk raakt, niet veel meer uitrichten. De angst voor de wandelaars tussen Flensburg en Konstanz, tussen Aken en Görlitz is de angst van de heersers voor hen, die geen makke schapen meer zijn.

Door: Wolfgang Hübner.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2021/12/die-angst-vor-den-spaziergaengern-waechst/