Windkracht-Duitsland, door de EU verlaten?

Door: Wolfgang Hübner.

Maar goed, dat het rijk van Scholz en Habeck zulke machtige bondgenoten heeft in de strijd tegen de brutaal in de EU oprukkende atoomkrach-maffia: Want Oostenrijk en luxemburg staan trouw achter de Duitse energie-omslag-wereldmacht in het hart van Europa. De beide grootmachten in het zuiden en in het westen van onze windkrachtrepubliek willen dapper ingaan tegen de plannen van de EU, om atoomstroom en aardgas een certificaat van duurzaamheid toe te kennen. Slechts in de nieuwe Duitse regering, die er ergens al zo oud uitziet, weet man/vrouw/divers nog niet zo precies, hoe het tegelijkertijd moet lukken, Macron en zijn atoomzuchtige aanhang in gelijke mate van dienst te zijn als de sensibele groene kern-identiteit inclusief Greta-jeugd uit de Hamburger en Münchner villawijken.

Aldus wacht er thans een enorme opgave op de nieuwe kanselier, die zich volgens zijn indrukwekkende nieuwjaarstoespraak https://www.pi-news.net/2022/01/curio-erste-neujahrsansprache-von-scholz-manipulativ-und-suggestiv/ eigenlijk wel zo graag intensiever met de vaccinaties zou bezighouden. Maar uitgerekend de door groenen en sociaaldemocraten verafgode EU-commissie heeft nu aan de lidstaten een brief gestuurd, dat de Duitse energiepolitiek niet alleen blootgeeft, maar ook nog volledig dreigt te isoleren – uiteraard met eervolle uitzondering van de met ons verbonden grootmachten Oostenrijk en Luxemburg. Hier zullen Scholz en Habeck reeds volgende week een reddende formule moeten vinden, om enerzijds de charmante vriend in Parijs niet kwaad te maken, anderzijds de bestorming van de kanselarij door de FFF-Heirscharen rondom commandante Luisa Neubauer tegen te houden.

Maar geen zorg: Het was een geniale manoeuvre om een geleerde filosoof en kinderboekenauteur tot klimaatminister te benoemen. Want als één er in slaagt, de Brusselse provocatie recht te praten, ja, dialectisch zelfs tot het succes van de groene politiek te verklaren, dan is het Robert Habeck. En als vervolgens nog Annalena er op uit wordt gestuurd, om Ushi Staalhelmkapsel aan te manen tot feministische solidariteit – dan zullen we eens zien, of de EU haar Teutoonse hoofdfinancier metterdaad zo wil blameren.

Gaat dat allemaal evenwel verkeerd, dan hindert dat eigenlijk ook al niets: Dan laten wij ons maar door de Fransen, de Polen en de Tsjechen binnenkort door Brussel geadelde duurzame atoomstroom leveren, om honderdduizenden windmolens in Duitse deelstaten eens behoorlijk aan het draaien te krijgen. En vervolgens kijkt de hele wereld vol verbazing naar Duitsland: Welk een storm, welk een Volk!

Door: Wolfgang Hübner.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/01/windkraft-deutschland-von-der-eu-verlassen/