Paderborn: Eerste motorclub solidair met “wandelaars”

Door: David Berger.

De eerste Duitse motorclub gaat wandelen en is solidair met demonstranten en critici van de Corona-dictatuur in Paderborn! “”Men kan niet praten over vrijheid en in p0laats daarvan op z’n knieën leven”, aldus de bekende Youtuber en activist Tim Kellner van Brothers Guard MC Germany.

Videobron (c) Facebook – Meer over Tim Kellner op zijn YOUTUBEKANAAL https://www.youtube.com/c/TimKellner

Het videokanaal van Tim Kellner is überhaupt een van de belangrijkste videokanalen, zijn satirische programma’s zijn vaak bijtend sarcastisch, kwaad op een treffende manier en werkelijk een genot voor mensen, die moeten lijden onder de dagelijkse waanzin in Duitsland.

Steeds opnieuw proberen de MSM en de achter hen staande politici en activisten hen openlijk te bekladden en hen door middel van aangiftes enz. monddood te maken. Hiertoe worden de gewoonlijke dooddoeners (“Islamofoob” “complottheoretici” enz.) benut. Bij “EverybodyWiki” https://de.everybodywiki.com/Tim_Kellner lezen we bijvoorbeeld:

“Focus berichtte, dat Kellner behoort tot een groep prominente Duitse Youtubers, die “verkeerde informatie en hetze” verbreiden. Volgens Buzzfeed werden over de gebeurtenissen in Köthen alleen de video’s van Russia Today veelvuldiger bekeken dan die van Kellner. Hij overtrof met dit onderwerp zelfs de video-kijkcijfers van de ‘Welt’ [16] Kellner ziet zichzelf een zijn aanhangers in de sociale netwerken inmiddels als “quasi de grootste buitenparlementaire oppositie” in Duitsland. Hij treedt echter ook op als spreker bij demonstraties tegen de Islam en de Duitse migratiepolitiek. Volgens Kellner bevindt Duitsland zich door de migratie “in een Oorlogssituatie”. Kellner ziet de migratie sinds 2015 als “invasie” en de migranten als “invasie-leger”. Zoals de Bayerische Rundfunk berichtte,, behoorde Kellner tot een groepering van “Youtube-complottheoretici”, die bij de Beierse deelstaatverkiezingen in 2018 voor een zogenaamd kiezersbedrog waarschuwden.

Kellner (48) deed over het hele land o. a. begin 2020 van zich spreken, toen een Berlijnse rechtbank besloot, dat hij Sawsan Chebli “een islamitisch spreekbuispoppetje” mag noemen https://philosophia-perennis.com/2020/02/28/tim-kellner-dieser-sieg-ist-unser-aller-sieg/ .

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/01/05/paderborn-erster-motorradclub-solidarisiert-sich-mit-spaziergaengern/