Great Reset: “Wij staan voor omwentelingen, die niemand zich kan voorstellen!”

Door: Redactie PP.

Wordt de pandemie alleen maar misbruikt als voorwendsel voor iets veel groters? Is de Great Reset een concreet plan of louter boekenfantasie? Hoe is het mogelijk, dat sinds het begin van de crisis nationale regeringen allemaal in het gareel marcheren? En, zo niet door de regeringen, door wie worden wij dan feitelijk beheerst?

“Geld regeert de wereld en wie het meeste geld heeft heeft ook de grootste macht” zegt journalist en schrijver Ernst Wolff http://ernstwolff.com/. Hij spreekt over wat hij het digitaal-financiële complex noemt. Een samenpersen van vermogensbeheer en Big-Tech-ondernemingen, die ons door middel van *creatieve) vernietiging van economie, samenleving en financieel systeem in de totale controle en biometrische registratie wil drijven. Een digitaal- financieel complex aan wiens instructief geweld geen staat en geen regering zich op de lange duur kant onttrekken.

“Vanaf nu kan alleen nog maar meedogenloos geld worden gedrukt.” In gesprek met mij praat Ernst Wolff over het einde van ons geldsysteem – de snelkookpan – over het programmeerbare geld, krypto-valutae, zowel als over de voor ons liggende maatschappelijke omwentelingen, waarvan 99,9 procent van de mensen niet eens vermoeden, dat ze juist om hen heen plaatsvinden.

Ernst Wolff is journalist en Spiegel-bestseller auteur van de boeken”Weltmacht IWF” en “Der Finanztsunami”, waarin hij zich kritisch bezighoudt met de wisselende betrekkingen van politiek en economie, zowel als met de controlemechanismen van de internationale financiële elite. Bij een breed online-publiek werd hij bekend door het programma “Der Wolff of Wall Street”, dat hij in samenwerking met KenFM produceerde. Dit gesprek op 14 November 2021 werd geleid en opgetekend in Schochwitz, Duitsland.

Door: Redactie PP.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/01/06/great-reset-wir-stehen-vor-umwaelzungen-die-sich-niemand-ausmalen-kann/