Het Volk voor de rechtsstaat: Massale demo’s tegen vaccinatieverplichting in talloze steden

Door: David Berger.

Niet alleen in de hoofdstad van Noordrijn-Westfalen trokken in het weekeinde duizenden “wandelaars” door de binnenstad, ook in andere grote steden van Duitsland was dit van Noord tot Zuid het geval. In Berlijn werd de geplande demo tegen de vaccinatieplicht met een buitengewoon overtuigende argumentatie verboden.

Daarnaast proberen vele media, hun lezers om de tuin te leiden, als ze – zoals actueel zojuist de WAZ – beweren, dat de manifestaties tegen de Corona-politiek van de regering bedreven zouden worden door “vaccinatie-tegenstanders”.

Dat is hoe dan ook een valse bewering, aangezien deze demonstraties op geen enkele maniet tegen de vaccinatie op zich gericht zijn, maar enkel en alleen tegen de voorgenomen vaccinatie-VERPLICHTING. Wij hebben hier dus een soortgelijke, vermoedelijk bewust in het kader van de propaganda-framing ingezette begripsverwarring, als bij het begrip “Corona-verloochenaar”.

In Hamburg 16.000 mensen de straat op.

De “Westfalischen Nachrichten” uit Münster had dit aspect in December 2021 evenwel onjuist voorgesteld, waarop ik reageerde met een lezersbrief en even de puntjes op de i zette. In feite heeft de krant niet alleen deze aanvulling gepubliceerd, maar zich vervolgens in haar berichtgeving over de “maandagwandeling” correct uitgedrukt (“tegenstanders van de vaccinatieverplichting”) – dus hoe dan ook bijgeleerd.

Eén van de grootste protestdemonstraties was zaterdag in Hamburg met 16.000 deelnemers, die met de slogan “Handen af van onze kinderen” (betrekking hebbende op de vaccinatie) door de binnenstad trokken. Het motto in Düsseldorf luidde: “Wij zijn de rode lijn!”
Gedeeltelijk waren er tegendemonstraties van Linkse zijde en radicale Antifa-groeperingen. Ook in Münster smeten de chaoten aan de kant van de straat verbaal met dreigende uitroepen en scheldwoorden om zich heen, maar de “wandelaars” lieten zich hierdoor Godzijdank niet provoceren en trokken zwijgend verder. – tot zover Felizitas Küble bei CF https://christlichesforum.info/massendemos-in-x-staedten-gegen-impfpflicht/.

Demo tegen vaccinatieverplichting verboden, omdat aldaar critici van de vaccinatieverplichting zouden kunnen opduiken

Kleine aanvulling op de valreep: In Berlijn werd zaterdag ook een middelgrote Demo tegen 2G en dreigende vaccinatieverplichting verhinderd door de autoriteiten. Grappig genoeg met het argument, dat er een infiltratie door Dwarsdenkers zou dreigen. Mensen, die niet denken conform de staatsnormen, verliezen klaarblijkelijk steeds meer het ene grondrecht na het andere.

Ook al is de huidige (?) politiek in het verschil in het denken van philosophia perennis en dat van de katholieke wereldbeschouwing in de regel genadeloos, dan moet men zich toch in het zelfbelang van de staat afvragen: Een jaar in de wacht met dagelijkse avondcursussen en verplichte termijnen bij de GGD – met aansluitend een proeftijd van 12 tot 24 maanden, met begeleiding door een bewaarder van de Antifa – zou dat werken?

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/01/10/das-volk-fuer-den-rechtsstaat-massendemos-in-zahllosen-staedten-gegen-impfpflicht/