2G-Plus in het Duitse parlement: Moordaanslag op de democratie!

Door: Wolfgang Hübner.

Het invoeren van de zonder meer willekeurige en treiterige 2G-Plus-regeling, ook voor het deelnemen van afgevaardigden aan zittingen van het Duitse Parlement staat gelijk aan een uitsluiting van die democratisch gekozen volksvertegenwoordigers, die niet “gevaccineerd” zijn en dat, ook onder chantabele druk, niet van plan zijn. Deze maatregel dient niet de bescherming van de gezondheid, waar het allang niet meer om gaat, maar de feitelijke uitsluiting van die parlementsafgevaardigden van de zittingen die zich te weer stellen tegen de Corona-politiek van het Machtsblok.

Hiermee worden niet alleen de rechten van de getroffen personen met voeten getreden, maar ook die van hun kiezers, overigens ook van de hele Duitse democratie. Wat wordt beoogd met de uitsluiting van de vaccinatievrije parlementsafgevaardigden moet worden betiteld al een koude staatsgreep. In tegenstelling tot de door de 2G-Plus-regels reeds meer dan genoeg gekwelde vaccinatievrije burgers hebben parlementsafgevaardigden niet de geringste uitwijkmogelijkheden bij de uitoefening van hun mandaat. Wat dat betreft wordt hen verhinderd, hun opdracht van de kiezers na te komen. Wie dít bewerkstelligt, wil niet langer een democratie, maar de dictatuur van de meerderheid.

Vanzelfsprekend moeten de betreffende afgevaardigden en hun fracties met alle rechtmatige middelen opstaan tegen deze moordaanslag op de democratie in het parlement. Waarschijnlijk zal alleen de AfD-fractie dit doen. Voor haar is thans het uur van de tot nu toe zwaarste beproeving aangebroken: Want zij moet absoluut eensgezind en vastbesloten reageren: Óf allen zitten in het Plenum, óf niemand!

Want in geen geval mag de AfD-fractie zich uiteen laten drijven in enerzijds “gevaccineerden” en genezenen en anderzijds Vaccinatievrijen. En ze zou dit zo spectaculair als maar mogelijk is, gestalte moeten geven, teneinde de meeste openbare aandacht te krijgen. Als de AfD-fractie in deze situatie wankelt en onduidelijke signalen afgeeft, heeft ze voor de rest van de verkiezingsperiode verloren en zal hiervan niet meer herstellen. Daarom staat niet alleen het noodlot van de fractie, maar van de hele partij op het spel. Hun vijanden weten dat precies. Weet de AfD het ook?

(Aanwijzing van PI-NEWS: Bij een stemming van de AfD-fractie dinsdagavond stemde een kleine meerderheid er tegen, dat de fractie vanwege de 2G-Plus-regel gesloten plaatsneemt op de toeschouwerstribune. (Video hierboven: Live-verslag van de parlementszitting van vandaag vanaf 13 uur)

Door: Wolfgang Hübner.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/01/2g-plus-im-bundestag-demokratieattentat/