Antifa valt studenten aan – Getuigen gezocht!

Door: David Berger.

In de afgelopen maanden werd de beweging “Studenten Staan Op” herhaaldelijk verbaal èn fysiek aangevallen door aanhangers van de Antifa, wat afgelopen maandag, 10.01.2022, zijn hoogtepuntpunt bereikte in meerdere aanvallen. De Links-extremisten vielen in Berlijn en Leipzig vreedzame studenten aan met vuistslagen. “Studenten staan op” veroordeelt deze gewelddadigheden ten zeerste en verklaart zich solidair met de gekwetsten.

De gebeurtenis in Berlijn vond als volgt plaats: Op 10.01.20222 (maandag) vond in het Berlijnse stadsdeel Friedrichshain een vreedzame wandeling plaats door ijveraars voor de Vrijheid, waaraan tevens werd deelgenomen door enkele actieve aanhangers van de beweging “Studenten Staan Op”. De wandeling naderde tegen 18.30 de Forckenbeckplatz, toen plotseling om en nabij de 20 in zwarte kledij vermomde personen uit het struikgewas tevoorschijn sprongen. Ze beledigden, bedreigden en vielen zonder waarschuwing vooraf de vreedzame wandelaars aan. Een actieve aanhanger van “Studenten Staan Op” filmde de overval met zijn mobieltje en werd hierop door minstens drie zeer agressieve mannen bruut aangevallen. Een van hen sloeg onverhoeds meerdere keren direct in op het hoofd van het slachtoffer.

Vermomde personen tegen strijders voor de vrijheid

Bijna tegelijkertijd vielen talrijke andere vermomde personen de overige ijveraars voor de vrijheid aan met schoppen. Hierbij werden vooral weerloze jonge- en oudere vrouwen op de korrel genomen. De eerst-aangevallen aanhanger van “Studenten Staan Op” probeerde de overval te documenteren, nadat hij zich voor de eerste aanvaller in veiligheid kon brengen. Hierbij werd hij echter door andere Antifa-aanhangers zó zwaar aangevallen, dat hij zich pijlsnel uit de voeten moest maken. De aanvallers schreeuwden hem het parool “Alerta, Alerta, Antifaschista” na.

In Leipzig toonden de links-extremisten zich niet minder aanstellerig: De met de scene bekende YouTuber “Weichreite”, die eveneens erkennend deel uitmaakt van “Studenten Staan Op” was afgelopen maandag in Leipzig op de Augustusplatz om verslag te doen van het blijkbaar vreedzame actieverbond “Leipzig Neemt Plaats” tegen 18 uur kon hij vooralsnog vanuit enige afstand zijn bezigheid nalopen, tot de situatie zich plotseling toespitste. Spreekkoren scandeerden luidkeels de slogans “Alerta, Alerta. Antifeschista” en “Haat, haat, haat zoals nooit eerder, all cops are Bastards, ACAB!”. (Rijmt in de Nederlandse vertaling nu eenmaal niet – vert.)

Bruut Antifa-geweld in Leipzig.

Volgens een woordvoerder van het actieverbond kwam het tot twee arrestaties van manifestatiedeelnemers door de politie. Bij een poging, om de vermeende perswoordvoerder van de Links-extremisten op te zoeken om hem om een interview te verzoeken, werd “Weichreite” door volledig in het zwart gehulde gestalten fysiek belaagd en werd zijn mobieltje hem uit de hand geslagen. In het gedrang volgden daarop meerdere slagen op zijn bovenlijf en hoofd door de vermomde aanvallers.

Een kleine groep politiebeambten was gelukkig snel ter plaatse en kon de op de grond gevallen en in aansluiting door een aanhangster van de Antifa buitgemaakte telefoon aan de gekwetste man teruggeven. Evenwel was diens weder-verkrijging van korte duur. Want onmiddellijk volgde de volgende aanval door de vermomde links-extremisten, die hun slachtoffer de telefoon ten tweeden male konden ontfutselen. Een van de vermoedelijke daders kon door de politie worden gegrepen, maar de telefoon werd gestolen. De politie onderzoekt de zaak.

Het gebeuren valt hier te bekijken tot aan de eerste aanval:

https://youtu.be/HI7e4ZSZ804

De actiegroep hierover: “Wij zijn op zoek naar ooggetuigen van beide gebeurtenissen en ondersteunen onze aanhangers van “Studenten Staan Op” bij het ophelderen van de aanvallen. In een democratie dienen de verschillende meningen te worden gehandhaafd en gerespecteerd. Wie vreedzame medemensen aanvalt en fysiek kwetst, ontbreekt het klaarblijkelijk aan argumenten, aan respect voor de mensheid en aan geestelijke volwassenheid. “Studenten Staan Op” zal zich niet laten intimideren door Antifa-rammers en wij zullen verder opstaan voor ons recht op onze mening en onze vrijheid!”

Getuigen dan de aanvallen kunnen zich melden onder presse@studentenstehenauf.eu.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/01/14/antifa-greift-studenten-an-zeugen-gesucht/