Tommy Robinson over zijn nieuwe film “The Rape of Britain”

Door: Redactie PI.

De Britse Islamcriticus Tommy Robinson is vanwege zijn moed en vanwege zijn vastbeslotenheid, om jonge Engelse slachtoffers van verkrachting te verdedigen tegen de passiviteit en de aanvallen van politie, justitie, politiek en media, momenteel één van de meest prominente politiek vervolgden in Europa. Maandag sprak Robinson met Kara McKinney van One America News https://gettr.com/post/pp5va16c80 over zijn nieuwe film “The Rape of Britain” (“De verkrachting van Brittannië”), die 29 januari in Telford en online op GETTR in première gaat.

Het meest choquerende aan het onderzoekswerk m. b. t. zijn film is “het aantal erbij betrokken betrokken mannen” geweest, zei Robinson. “Duizenden jonge meisjes werden ontvoerd, verkracht, aan andere mannen doorgegeven, gemarteld en geslagen. En de reden, waarom de politie de daders niet arresteerde, was, omdat ze bang waren om voor racisten te worden uitgemaakt.”

Twee procent van de Britse bevolking is Pakistaans, “maar zij zijn verantwoordelijk voor 990 procent van de groepsverkrachtingen – wat eigenlijk als “verkrachtings-Jihad zou moeten worden betiteld” aldus Robinson.

In de eerste stad, die Robinson onderzocht, was slechts 1,7 procent van de bevolking Moslim. In meer dan1000 gevallen van verkrachting identificeerde de politie 200 deelnemende mannen. “Meer dan 20 procent van de Islamitische mannen had jonge Engelse vrouwen verkracht.”

Robinson: “De enige twee Engelse steden, waarvan we getallen hebben, zijn Rotherham en Telford. De autoriteiten houden de cijfers achter slot en grendel. Rotherham heeft een islamitische bevolking van 3,7 procent. Aldaar werden 1400 meisjes verkracht. In Telfort ligt de islamitische bevolking in de buurt van de 1,7 procent. Daar waren het 1000 slachtoffers. Wij hebben honderd steden gevonden, waarin dergelijke kinderverkrachters opereren.”

“Binnen deze bendes verkrachten vaders en zonen samen meisjes”, verklaarde Robinson. “Als deze bendes worden gearresteerd, zijn het broers en neven. Die delen jonge twaalf- of dertienjarige blanke vrouwelijke Engelsen met hun familieleden. Deze lui hebben een manier van denken, die wij van geen andere bevolkingsgroep kennen”, zei Robinson. “Wanneer wij dit niet tot onderwerp maken, maar doodzwijgen, zullen wij dit nooit kunnen verhinderen.”

“Wanneer slachtoffers naar de politie gaan, zegt Robinson, worden ze genegeerd en vervolgens geïntimideerd door de daders. Tijdens Oudjaar “moesten wij met 40 man naar Telford, om de familie van één van de slachtoffers te beschermen en in veiligheid te brengen”, aldus Robinson. “De politie laat deze mensen met opzet in gevaar, zodat het nooit tot een aanklacht komt.”

Door: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/01/tommy-robinson-ueber-seinen-neuen-film-the-rape-of-britain/