Minister-president Wüst van NRW: Vaccinatiedrang voor niet-gevaccineerden dient ter genoegdoening van gevaccineerden

Door: David Berger.

De geluiden rondom de geplande vaccinatieverplichting worden steeds krijgshaftiger. Zo probeert minister-president Wüst van Noordrijn-Westfalen de komende vaccinatieverplichting te verkopen als een de gevaccineerden toekomende wraakactie tegenover de ongevaccineerden: Nieuwe olie op het vuur van de maatschappelijke tweespalt.

“Miljoenen ongevaccineerden houden zich aan alle maatregelen, hoewel ze ertegen zijn. Desondanks houden ze rekening met anderen. En die valt niets anders in, dan te doen, alsof ongevaccineerden aan niets zouden meedoen & uit principe tegen alles zouden zijn. Na 2 jaar afzien.”(Manaf Hassan)

Hendrik Wüst, de kersverse en ooit voor “conservatief” doorgaande CDU-minister-president van Noordrijn-Westfalen, heeft gisteren bij “Anne-Wil” openlijk rechtuit gezegd, wat het doel van de vaccinatieplicht is: Ze dient ter genoegdoening van de gevaccineerden, die al zoveel voor hun gezondheid (bedoeld wordt de gehoorzaamheidsplicht van de burger) gedaan zouden hebben.

En nu kunnen verwachten, dat de niet-gevaccineerden ook eens op gang komen. Aangezien dit niet vrijwillig geschiedt, moeten zij nu eenmaal worden gedwongen, zich vrijwillig te laten vaccineren.

Is de “vaccinatie-jaloezie” “ongevaccineerden-jaloezie” geworden?

Gisteren heeft de nieuwe minister-president van NRW het TV-volk de doelstelling verklaard: Deze dient ter genoegdoening van de gevaccineerden Dwarsdenker-advocaat Ludwig hierover:

“Duidelijke taal: Degenen die tot nu toe de vaccinatie niet hebben vertrouwd, zullen wij er nu toe dwingen, zodat zij, die het al hebben geslikt, maar geen argwaan krijgen en beginnen met vragen-achteraf. Het wordt steeds krasser en minder verholen.”

“Nu moeten zij ook maar lijden!”

Psychologisch met een hang naar demagogie gezien,, is de uitlating van Wüst strategisch hoe dan ook gekenmerkt door een boerenslimheid, die bij de gemiddelde ARD-kijker in vruchtbare bodem zou kunnen vallen. Manaf Hassan hierover: “Weken geleden was een psycholoog tegenover mij van mening, dat veel gevaccineerden alleen willen, dat ongevaccineerden zich moeten laten vaccinneren, zodat zij een beter gevoel/geweten hebben. Velen hebben spijt, zo snel door de knieën gegaan te zijn, of waren onzeker en hebben het gedaan voor “vrijheid”.” Juist deze sinistere situatie lijkt Wüst, in de onderste lade grijpend, schaamteloos uit te buiten met zijn uitlatingen.

Hoe een vaccinatieplicht, mocht hij worden ingevoerd, überhaupt moet worden gecontroleerd, wordt Wüst, die de meest dichtbevolkte deelstaat vertegenwoordigt, gevraagd: “Uiteindelijk moeten de gemeenten zich daarmee bezighouden, de meldpunten voor de inwoners en de districtsbureaus voor de gezondheidszorg dus”…
Kennelijk heeft de opvolger van Laschet überhaupt nog niet opgemerkt, dat zijn medische bureaus reeds op hun tenen lopen. En dat hoewel een van zijn vergeleken met Laschet duidelijk mindere capaciteiten vooral op het vlak van beheer schijnt te liggen…

Wüst – gevangen in de woestijn (”Wüste” in het Duits – vert.) van het collectivisme

En dan nog iets: Na de uitzending heeft Wüst getwitterd: “De mensen mogen hun individuele vrijheid niet boven de vrijheid in het algemeen stellen. Als wij niet handelen, komen wij weer in dezelfde situatie & zullen wij volgend jaar weer dezelfde discussie voeren Vandaar, dat wij nu tijdig de voorbereiding op een vaccinatieplicht nodig hebben.”

Ann Schneider van de “Welt” https://www.welt.de/autor/anna-schneider/ heeft hem geantwoord: “Zoiets als de Vrijheid in het algemeen bestaat niet. Vrijheid begint altijd bij het individu – al het andere noemt men collectivisme. Kan men willen, dan echter zou men zijn mond moeten houden over vrijheid”.

Hoe het kwetsen van de mensenrechten het beste te organiseren?

Niettemin is de vraag van Anne-Will zeer op zijn plaats, want alleen nog daarom schijnt het mensen als Wüst te gaan: Niet langer om het feit, dat de vaccinatieplicht een zware inbreuk is op onze constitutie en op de mensenrechten, maar alleen nog maar hierom, hoe deze mensen-verachtende hoogmis van sanitaire dictatuur zoveel mogelijk zonder weerstand te celebreren valt.

Een soortgelijke geesteshouding legde gisteren in de “Bild am Sonntag https://philosophia-perennis.com/2022/01/23/impfpflicht-gruenen-politiker-packt-aus-wie-wir-zur-genspritze-gezwungen-werden-sollen/” reeds zijn groene collega Dahmen aan de dag. Wat wederom aantoont, dat de gevestigde partijen (in welke steeds vaker de politici domineren, die lijken in de kelder hebben liggen https://www.zeit.de/politik/deutschland/2010-02/wuest-ruecktritt-nrw en daarom chantabel zijn) zich nauwelijks onder scheiden in wezenlijke vragen en er tegenover dit soort nieuwe “blokpartij” eigenlijk slechts één echte oppositiepartij bestaat – maar dat zou weer een ander verhaal zijn.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/01/24/nrw-ministerpraesident-wuest-impfzwang-fuer-ungeimpfte-dient-der-genugtuung-der-geimpften/