De wens die de vader is van de gedachte: Vaccinatieloodsen moeten Rijnland-Palts veroveren

Door: Manfred Rouhs.

In Rijnland-Pfalz worden momenteel 37 vaccinatieloodsen opgeleid, die de burgers op straat en aan de huisdeur moeten aanspreken en ze overhalen,, om zich te laten vaccineren tegen Corona. Ze zijn op alles voorbereid en hebben propagandamiddelen in 24 talen bij zich. Aldus de t. v.-omroep SWR https://www.swrfernsehen.de/landesschau-rp/unterwegs-mit-impflotsen-in-neuwied-100.html.

Drie van deze 24 talen zijn belangrijker dan de overige: Duits, Arabisch en Turks. in de migranten-milieus, hoopt de deelstaatregering in Mainz, die zich achter het vrijwilligersproject geschaard heeft, blijkbaar op meer succes door overreding, dan bij de weerbarstige autochtone bevolking.

Dienovereenkomstig wordt het personeel voor de vaccinatie-loodserij niet uitsluitend, maar ook in de kringen van Syrische asielzoekers gerekruteerd. Mocht u dus binnenkort in Rijnland-Palts op straat lopen en een dame met hoofddoek en vaccinatieloods-hesje vraagt u in accentloos Arabisch naar uw vaccinatie-status, weest u dan a. u. b. niet verbaasd: Zo stellen deelstaat-minister-presidente Malu Dreyer en haar deelstaatregering zich de toekomst van Duitsland voor.

Bij het inzetten van vaccinatieloodsen op straat zouden hoofddoeken ’s winters over het algemeen zinvol kunnen zijn en een langere inzettijd mogelijk kunnen maken. Zonder hoofdbedekking vriezen je oren er zo gauw af.

Niet te benijden is in dit verband Generaal-Majoor Carsten Breuer van de Duitse krijgsmacht, die de leiding heeft over de Corona-crisisstaf van de Duitse rgering. Die dient aan de hele onzin mee te doen https://www.rlp.de/de/aktuelles/einzelansicht/news/News/detail/ministerpraesidentin-dreyer-und-generalmajor-breuer-besuchen-impflotsenprojekt-enge-kooperation-bun/ en mag er niet om (grijns)lachen, anders eindigt hij net als Arminn Laschet na diens uitglijder in het watersnoodgebied aan de Ahr.

Door: Manfred Rouhs.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/01/betreutes-denken-impflotsen-sollen-rheinland-pfalz-erobern/