Vaccinatieplicht: Regering bereidt controles voor door een soort “vaccinatiepolitie”

Door: David Berger.

tegen alle meer recente inzichten van de wetenschap betreffende het onderwerp Covid-vaccinaties https://philosophia-perennis.com/2022/02/02/geboosterte-haeufiger-infiziert-als-ungeimpfte/ werken momenteel verschillende afgevaardigden van de knipperlicht-coalitie aan een wetsontwerp voor een algemene vaccinatie-boosterplicht vanaf 18 jaar. Nu hebben ze een kernpuntnota opgesteld, dat voor Philosophia Perennis beschikbaar is.

Tot de invoering van de vaccinatieplicht lijken in het bijzonder de SPD en de Groenen – onder wie Janosch Dahmen https://philosophia-perennis.com/2022/01/23/impfpflicht-gruenen-politiker-packt-aus-wie-wir-zur-genspritze-gezwungen-werden-sollen/ – vastbesloten. Nu gaat het voor de twee regeringspartijen alleen nog om de vraag, hoe ze deze in praktijk willen brengen. Ze moet gelden vanaf 18 jaar en (vooralsnog) drie vaccinaties (met toegelaten vaccinatiestoffen) omvatten.

Dwangarrestaties vooralsnog niet aan de orde

Van dwangarrestaties wil men nog afzien – in de wetenschap, dat de gevangenissen in Duitsland zonder meer allemaal reeds op hun tandvlees lopen. het in het leven roepen van aparte gevangenissen voor vaccinatieweigeraars is hierdoor op korte termijn niet mogelijk.

Het doorvoeren en controleren moet in eerste instantie worden overgelaten aan de ziekenfondsen. Controles moeten echter ook worden uitgevoerd door een soort vaccinatie-politie: De controle dient met geldige redenen en steekproefsgewijs door ordebewaarders, die door de deelstaten moeten worden aangewezen, te geschieden.

Hierbij sluit een bijdrage aan van “Business Insider” https://www.businessinsider.de/politik/deutschland/die-gruenen-wollen-die-impfpflicht-im-gesundheitswesen-notfalls-mit-der-bundeswehr-umsetzen-b/ van vanmiddag onder de titel “De Groenen willen de vaccinatieplicht in het gezondheidscircuit desnoods met de hulp van het Duitse leger in praktijk brengen”.
Het gaat er alleen maar om, zoveel mogelijk vaccinatiedoses toe te dienen

Hoe het er bij de op natuurlijke manier en aldus duidelijk beter en duurzamer dan door één van de momentele “vaccinaties-immuun-maken moet uitzien, blijft in het papier nog volkomen onopgehelderd. Aangezien het de samenstellers van het document kennelijk alleen gaat om het onder dwang uitdelen van zoveel mogelijk vaccinatie-doses, is het eerder onwaarschijnlijk, dat ze worden bevrijd van de (in hun geval volkomen onzinnige) vaccinatieplicht.

Op Twitter heeft een van de reageerders aan de samenstellers van het document geschreven: “Ik hoop de dag mee te maken, dat dit in de schoolboekjes wordt vermeld. En wel als vermanend voorbeeld, hoe een vrije democratie het verkeerde pad kon inslaan. Ik hoop bovendien, dat U deze dag ook meemaakt en er de rest van uw leven mee moet dealen.”

Gehoorzaamheidstraining in plaats van gezondheidszorg

Reeds op 23 januari hebben wij bij PP de volgende bijdrage gepubliceerd: In “Bild am Sonntag” verraadt vandaag de groene politicus Janosch Dahmen, arts een gezondheidsdeskundige van zijn fractie, de eerste details over de plannen van het Corona-regime. Die klinken meer als een gehoorzaamheidstraining voor een heel volk tegenover een totalitair agerende, nieuwlinks-groene “elite” dan als gezondheidszorg.
https://philosophia-perennis.com/wp-content/uploads/2022/01/dahmen-533×261.jpg

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/02/05/impfpflicht-regierung-plant-kontrollen-durch-eine-art-impfpolizei/