Zo reageren de Canadezen op de bedreigingen van het Corona-regime

Door: David Berger.

Twee dagen geleden dreigde de politie van Ottawa https://philosophia-perennis.com/2022/02/07/ottawa-polizei-geht-gegen-protest-der-trucker-vor-buergermeister-ruft-notstand-aus/ iedereen te arresteren, die de truckers van de inmiddels tot een soort van vrijheidsrevolutie uitgegroeide protesten, brandstof zou bezorgen. De Canadezen reageren daar momenteel op als burgers, voor wie democratie en mensenrechten belangrijker zijn, als als oneerlijke “kwijtscheldingen”.

Het totalitaire systeem- Trudeau in Canada lijkt vastbesloten om tegen de vrijheidsbeweging, die met het truckerprotest is begonnen, met grof geschut op te treden. De burgemeester van Ottawa zou voor enkele uren de noodtoestand hebben uitgeroepen – met als reden, dat de burgerprotesten een “ernstig gevaar en een bedreiging voor de veiligheid van de burgers zouden vormen.

Gedreigd met arrestatie

Al twee dagen geleden was de politie in de Canadese hoofdstad begonnen, brandstof in beslag te nemen, en had zij verkondigd, dat zij meerdere arrestaties van plan was. Eerder had zij een verklaring afgegeven, welke luidt, dat degenen, die zouden pogen, voorraden te brengen ter ondersteuning van de duizenden demonstranten, er rekening mee moesten houden, te worden gearresteerd:

“Iedereen, die een poging doet, om materiële hulpmiddelen (gas e. d.) naar te demonstranten te brengen, kan worden gearresteerd. Het doorzetten hiervan is aan de gang”, aldus de politie van Ottawa in een verklaring in de sociale media op 6 februari (plaatselijke tijd). (https://philosophia-perennis.com/2022/02/07/ottawa-polizei-geht-gegen-protest-der-trucker-vor-buergermeister-ruft-notstand-aus/)

Zo reageren vrije burgers!

En hoe reageren de Canadezen op deze bedreigingen?

(Video kon helaas niet worden overgenomen, maar laat zien, dat de eveneens vastbesloten burgers hele jerrycans tegelijk openlijk aansleepten. Onder begeleidend geloei van de politiesirenes; de politie kwam echter niet direct in actie – vert. )

“Tagesschau” in kunstmatige bezorgdheid om de bewoners van Ottawa

De immer Coronaregime-getrouwe “Tagesschau” https://www.tagesschau.de/ausland/amerika/proteste-corona-kanada-109.html becommentarieert derhalve zeer bezorgd, dat de woorden van Trudeau, die oproepen tot gehoorzaamheid, bij de Beweging “geen buitengewone indruk achterlaten”: “Want het protest, dat oorspronkelijk alleen was gericht tegen de verplichtende Corona-vaccinatie voor reizigers tussen Canada en de VS, is op zichzelf gaan staan, is ook een happening geworden.

Jim Watson, burgemeester van Ottawa, zegt, dat wat hier gebeurt, “ver boven normale protesten uit gaat”.Want: De mensen bivakkeren, grillen, komen met speenvarkens aan het spit, bouwen whirlpools en springkussens op.” De oudere burgers in de stad zouden de straat niet meer op durven en jonge gezinnen met kinderen zouden niet meer slapen – “omdat er de hele nacht vuurwerk wordt afgestoken”.

“Canada verwoest met waanzinnige Coronamaatregelen”

En vervolgens herontdekt de staatsomroep een oude vijand, die het journaal (voor zover daar dan nog sprake van is), spoedig opnieuw kopzorgen zou kunnen bezorgen:

“De truckers verkrijgen wederom financiën via crowdfunding-platformen, waar ze voor hun protest collecteren. Ondersteund worden ze ook door Republikeinse politici uit de VS, waaronder e-president Donald Trump. Die heeft Trudeau betiteld als “links-radicale gek”, die “Canada met waanzinnige Coronamaatregelen heeft verwoest.”

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/02/09/so-reagieren-die-kanadier-auf-die-drohungen-des-corona-regimes/