Succesvolle ‘wandelingen’: Geen meerderheid meer voor vaccinatieplicht in Duits parlement

Door: David Berger.

De protesten tegen de Corona-dictatuur laten een eerste succes zien: Het idee van een vaccinatieverplichting voor iedereen zou in het Duitse parlement momenteel geen meerderheid meer vinden. Hiermee zal de door heel Duitsland uitgebroken Vrijheidsbeweging echter niet ten einde zijn.

Miljoenen mensen zullen dit weekend weer de straat op gaan, om te protesteren tegen de Corona-dictatuur. Ook in Duitsland tonen de protesten hun eerste resultaat. Het telegram-kanaal van advocaat Dirk Sattelmeier https://t.me/RASattelmaier/1782 hierover:

CDU en AfD zullen vereend stemmen tegen vaccinatieplicht

De invoering van een algemene vaccinatieplicht zal volgens de mening van de parlementaire bedrijfsleider van de CDU Thorsten Frei in het Duitse parlement geen meerderheid meer vinden.

“Het idee van Scholz, een vaccinatieverplichting voor iedereen, zal in het Duitse parlement zeer zeker geen meerderheid vinden.”( https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/debatte-um-impf-pflicht-wird-keine-mehrheit-finden-79128084.bild.html)

De reden hiervoor is, dat de AfD en de CDU-fractie vereend tegen het voorstel van Scholz voor een vaccinatieverplichting vanaf 18 jaar zullen stemmen en grote delen van de FDP dit eveneens afwijzen. Daarmee hebben Scholz en Lauterbach niet langer een meerderheid.

Aldus is het tijd, om deze onbeschrijfelijke discussie over een vaccinatieplicht voor eens en voor altijd tee beëindigen en de plannen hiervoor op te bergen in de “vergifkast.” – Tot zover Sattelmeier.

Reeds vrijdag was bekend geworden https://www.berliner-zeitung.de/news/gesetzliche-krankenkassen-verweigern-kontrolle-einer-impfpflicht-li.211234, dat de wettige ziekten-verzekeringen de door het wetsontwerp geplande controle op een vaccinatieverplichting zullen weigeren. Daarnaast werd bekend, dat Groot-Brittannië de vaccinatieplicht voor verplegend personeel juist weer heeft afgeschaft. En zelfs het “Team Voorzichtigheid”(Söder) wil nu van de partiële vaccinatieplicht niets meer weten. En Don Alfonso twittert:

“Het wordt eenzaam in de Berlijnse vaccinatieplicht-bunker: Nu keert ook de Oostenrijkse Bondskanselier zich af van de gedwongen vaccinaties tegen Corona met oude stof.”

De Vrijheidsbeweging zal doorgaan

Dat door een voorlopig afzien van de vaccinatieplicht de van dag tot dag steeds meer mensen motiverende Vrijheidsbeweging in Duitsland of zelfs over dde hele wereld tot een einde zou komen, is zeer onwaarschijnlijk:

Het gaat allang niet meer om de vraag om een vaccinatie of hoe hoe lang wij nog de luier-muilkorven moeten blijven dragen. Zoals het in de politiek in grote delen nooit om onze gezondheid is gegaan.

Bij te veel mensen zijn tijdens de zogenaamde epidemie de ogen geopend, over met welke perfide middelen politici over de hele wereld de burgers tot hun vijanden hebben verklaard; te veell mensen gebben intussen opgemerkt, hoe zeer talloze leidende politici – zoals bijvoorbeeld recent Trudeau in Canada https://www.youtube.com/watch?v=DYYYVCD6tdQ – zijn verworden tot vijanden van de mensheid, en bereid zijn, om alle “rode lijnen” te overschrijden als het er om gaat, in naam van de veiligheid grond- en mensenrechten bruut in te trekken.

Ook de Duitsers lijken niet langer bereid, hun grondrechten in te ruilen tegen WC papier. En dat geeft mij momenteel weer iets van de allang verloren gedachte vreugde over de Duitsers terug.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/02/13/erfolgreiche-spaziergaenge-keine-impfpflicht-mehrheit-mehr-im-bundestag/