Gettr-baas Miller: “Trump zou Oekraïne-oorlog hebben verhinderd”

Door: Redactie PP.

De baas van de Persdienst Gettr, Jason Miller https://jungefreiheit.de/debatte/interview/2021/277688/, heeft in verband met de Oekraïne-oorlog de regering-Biden bekritiseerd. “Donald Trump zou deze oorlog hebben verhinderd”, verklaarde Miller, die eerder adviseur van de ex-president van de VS Donald Trump was, vrijdag bij een bezoek in Berlijn.
https://philosophia-perennis.com/wp-content/uploads/2021/11/jason-millert-300×213.jpg

De voormalige Amerikaanse president heeft zijn “vaardigheid, om zelfs sinds decennia vastgelopen conflicten met succes te managen – bijvoorbeeld met Noord-Korea en de diplomatieke erkenning van Israël door de Arabische staten – gedurende zijn ambtsperiode genoegzaam bewezen”, stelde Miller tegenover de JUNGE FREIHEIT.

“Trump zou een manier hebben gevonden, om met Poetin om te gaan”

“Trump zou een manier hebben gevonden, om met Poetin om te gaan”, benadrukte Miller. In plaats daarvan openbaart de overval van Poetin dat de regering-Biden, die deze escalatie niet heeft weten te verhinderen, “niet in staat is, de VS toereikend op Buitenlands-politiek niveau te leiden”. Na het debacle in Afghanistan maakt dat Biden “in de ogen van de Amerikanen opnieuw beduidend zwakker.”

Aldus maakt de oorlog in de Oekraïne https://jungefreiheit.de/debatte/kommentar/2022/putin-und-die-pussy-staaten/ thans “de herverkiezing van Trump” tot president van de VS in 2024 “veel waarschijnlijker”, aldus de prognose van Miller.

Tegen de censuur

Begin dit jaar telde Gettr volgens eigen zeggen drie miljoen gebruikers wereldwijd. Hieronder bevinden zich om en nabij de 250.000 uit Duitsland https://jungefreiheit.de/kultur/medien/2022/gettr-gruender-weist-extremismusvorwuerfe-zurueck/. De onderneming heeft het verdedigen van de vrijheid van meningsuiting in haar vaandel geschreven en presenteert zich als alternatief voor Facebook, Twitter en You Tube, bij wie het in toenemende mate tot censuur komt. (bb/ls)

De bijdrage verscheen oorspronkelijk bij de JF https://jungefreiheit.de/, met wier toestemming wij hem hier publiceren. De JF bij Gettr kunt u hier vinden: https://www.gettr.com/user/jungefreiheit.

Door: Redactie PP.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/02/27/gettr-chef-miller-trump-haette-ukraine-krieg-verhindert/