“Gevaccineerd, genezen of helaas overleden”: Hoera we leven nog!

Door: David Berger.

Het is 1 Maart en als het aan Karl Lauterbach zou liggen, zou vandaag bijna niemand, die noch gevaccineerd, noch genezen is, meer in leven mogen zijn. Wederom is een hysterische angst-calculatie niet opgegaan. Vanaf vandaag wordt het nog moeilijker, om zijn miljoenen vaccinatie-dosissen te slijten. Slechts geweld helpt daar dan nog maar tegen.

Op 28 oktober afgelopen jaar liet angstminister Karl Lauterbach de Duitsers weten:

“Duidelijk is echter, dat de meeste ongevaccineerden intussen nog zijn gevaccineerd, noch genezen of helaas zijn gestorven want het besmettingsgebeuren met zwaar verloop treft vooral vaccinatieweigeraars”.

Zo citeerde ntv https://www.n-tv.de/panorama/Ungeimpfte-bis-Maerz-geimpft-genesen-oder-leider-verstorben-article22893169.html destijds de vaccinatiegoeroe onder de titel “ongevaccineerden tot maart “gevaccineerd, genezen of helaas overleden”. Ook Spahn en Wieler hadden in hun rol als “staats-farmaceutische vertegenwoordigers” soortgelijke propagandateksten losgelaten.

Zoveel angst veroorzaken, dat ze zelf de horror-vaccinatie accepteren

Met zijn uitspraak ging het hem er geheel onmiskenbaar ok, zo veel mogelijk mensen zo bang te maken voor de naderen de dood, dat ze bij deze de angst voor de veelvuldige extreme bijwerkingen, maar daarentegen nauwelijks tegen Covid-besmetting werkzame “het is toch alleen maar een prikje”- inspuiting op de koop toe nemen.

Zoals zoveel in Lauterbachs vreemdsoortige carrière heeft dat eigenlijk geen succes gehad: In de afgelopen week daalde het aantal inspuitingen naar een nieuw dieptepunt.

Nu echter over de voorspelling van Lauterbach: Drie dagen geleden heb ik alle ongevaccineerden en niet-genezenen, die ik ken, gevraagd, om mij vannacht om 0 uur een kort bericht de sturen onder de titel “Ik leef nog”. Tot nu toe zijn er iets van 100 berichten binnengekomen op Facebook, SMS, Telegram enz. van tegen alle verwachting in nog levenden, ca. 130 bekenden had ik geschreven.

Maar misschien had villa-fan Jens Spahn immers ook gelijk, die vier wekken na Lauterbach in het kader van zijn reclamecampagne voor mRNA-vaccinatiestoffen beloofde, dat een het eind van deze winter iedereen in Duitsland “Zou zijn gevaccineerd, genezen of gestorven” (https://www.zdf.de/nachrichten/politik/pressekonferenz-spahn-biontech-moderna-lieferungen-100.html). Aangezien het einde van de winter pas staat gedateerd op 21 maart, is er immers nog een laatste kans dat het grote massa-sterven nu pas begint.

Maar vooreerst lijkt echter te gelden: “Hoera, we leven nog!”

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/03/01/geimpft-genesen-oder-leider-verstorben-hurra-wir-leben-noch/