Geplande vaccinatiedictatuur van de EU: Pandemie van de corruptie

Door: Redactie PP.

De Eu-parlementariërs rondom Cristian Terhes krijgen er niet genoeg van, misstanden rondom de Covid-crisis tot onderwerp te maken. De commissie-voorzitster maakt, om het duidelijk uit te drukken, deel uit van een gigantisch bedrog van de wetenschap, dat de vrijheid en de mensenrechten schendt, zowel als de democratie in Europa bedreigt. Daarom dient von der Leyen haar functie over te dragen aan iemand, die zich oprecht verplicht voelt aan de Europese waarden.

De persconferentie van de 4 tot 5 afgevaardigden in het Europees Parlement van 16.2.22 (https://philosophia-perennis.com/2022/02/20/leyen-pfizer-skandal-eu-abgeordnete-fordern-sofortigen-ruecktritt-von-der-leyens/), die zich tegen de politiek van de commissie-voorzitster, Ursula von der Leyen richt en haar aftreden eist, is thans in de Duitse vertaling te lezen: “Pandemie van corruptie”: EU-afgevaardigden eisten het aftreden van Ursula von der Leyen https://report24.news/pandemie-der-korruption-eu-abgeordnete-fordern-ruecktritt-von-ursula-von-der-leyen/”.

Von der Leyen wil van de hele EU een vaccinatie-dictatuur maken

De EU-afgevaardigden rondom Cristian Terhes uit Roemenië namen de uitnodiging voor het debat aan en wezen het voornemen unaniem af.

Bewaken, controleren en conditioneren

Wat voor soort Europa willen wij?”” vroeg Cristian Terhes in de persconferentie van 24 november https://m.youtube.com/watch?v=xu3o9Lxkpxw. “Eén van de tirannieke soort, waarin de grondrechten door een niet-gekozen bureaucratie als privileges worden verkocht?” Hij hield staande: Het digitale Covid Certificaat https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_de is slechts de eerste van reeds meerdere bediscussieerde stappen – steekwoorden European Digital Identity Wallet https://www.electronicid.eu/en/blog/post/european-digital-identity-wallet/en en European Social Security Pass https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catld=1545&langld=en – die geëigend zijn, een systeem tot stand te brengen, om de rechten van alle Europese burgers onder de dekmantel van de “Verlichting” te bewaken, te controleren en te conditioneren.

Zie hier de e-mail- adressen van de genoemde 5 dappere parlementariërs
christine.anderson@europarl.europa.eu (Duitsland)
stasys.jakeliunas@europarl.europa.eu (Litouwen)
ivanvilibor.sincic@europarl.europa.eu (Kroatië)
virginie.joron@europarl.europa.eu (Frankrijk)
Cristian.terhes@europarl.europa.eu (Roemenië)

Door: Redactie PP.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/03/06/geplante-eu-impfdiktatur-pandemie-der-korruption/