Joe Biden ontzet, “dat Poetin Rusland is binnengevallen”

Door: David Berger.

Mijn avondgebed van gisteren: “Geef ons heden “onze dagelijkse Joe” is verhoord: De laatste faux-pas is nog geen week oud en daar toont thans Biden zich erover ontzet, dat Poetin Rusland is binnengevallen. Zoiets is sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer vertoond.

“wat gebeurt hier internationaal, hoe heeft het er nota bene van kunnen komen, dat Poetin, zoals u weet, er eenvoudigweg toe is overgegaan, om Rusland binnen te vallen? Iets vergelijkbaars is sinds de Tweede Wereldoorlog niet voorgekomen.”- aldus Biden letterlijk. (Video – 14 sec. – te zien op PP – vert.)

Wanneer de situatie niet zo ernstig zou zijn en het niet zou ingaan tegen de grondbeginselen van de ethiek om een seniele oude zieke man voor de camera te zetten, zou er hartelijk over gelachen kunnen worden.

De Iraniërs in Rusland beschermen

Nog maar enkele dagen eerder verwisselde Biden de Oekraïne met Iran. Kennelijk hebben de begonnen bijlessen in geografie en recente geschiedenis nog niet het benodigde effect gesorteerd.

Gevaarlijk wordt dat uiteraard daar, waar de Biden-administratie politiek bedrijft. Dat blijkt uit een actueel nieuwsbericht van CBS https://www.youtube.com/watch?v=6ap3qWOfbcE: Minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken zegt, dat de VS zullen meehelpen om de tot de Nato behorende staten, die de Oekraïne voorzien van wapenleveranties, wederom aan te vullen.

Blijft de vraag: Wie heeft er eigenlijk belang bij, dat een medelijden wekkende man als Biden de machtigste man in de VS werd en dat hiermee Donald Trump, die de plannen voor de “Nieuwe Wereldorde” de strijd had aangezegd, officieel de laatste verkiezingen heeft verloren?

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/03/07/joe-biden-entsetzt-dass-putin-in-russland-einmarschiert-ist/