Nieuw plan WEF: Met de bloedproef naar de biometrische, klimaat-neutrale (!) Covid-pas – voor “reizen, bioscoop e.d.

https://philosophia-perennis.com/wp-content/uploads/2022/03/csrhtrgef-696×515.webp

Door: Redactie PP.

Het World Economic Forum (WEF) geeft weer eens zijn dystofische toekomstvisies prijs. In het kader van de “Great Reset”-agenda wordt de biometrische en gedigitaliseerde Covid-pas verkregen, die vanaf de herfst in de westerse geïndustrialiseerde naties dient te worden ingevoerd.

De aankondiging zou tevens vverklaren, waarom plotseling in vele staten de Corona-maatregelen op een “laag pitje” werden gezet: Op de achtergrond wordt naarstig gewerkt aan de technische omzetting van de totale controle, en dit zou kunnen duren tot aan het eind van het jaar.

Met de bloedproef naar de digitale Covid-pas

Door middel van een App dient voor de (vermoedelijk tot dan toe vier tot vijfmaal) tegen Corona gevaccineerde burgers de “vrijheid” weer mogelijk te worden gemaakt, bv. om te reizen of concerten te bezoeken. Voor zover bekend. De “revolutionaire” verandering” vanuit het perspectief van de WEF: Vooraf moet een bloedproef worden gedaan, die men in een laboratorium moet laten onderzoeken. Hierna krijgt men een QR-gezondheidscode op zijn smartphone gestuurd. Volgens het WEF wordt de bloedproef afgenomen, om een “100- procent zeker resultaat te verkrijgen.

Deze “op bloed gebaseerde QR-code” wordt in de toekomst HET centrale middel, om toegang en vrijheden te verkrijgen. Dat men extra benadrukt, de digitale pas” geen tracking-functie ( dus de mogelijkheid om bewegingsgegevens te registreren), doet reeds de alarmklokken luiden. Want hoezo zou men dit extra opmerken, als men het zonder meer niet in zijn schild voert.

Slechts als “niet-geïnfecteerde” nog “Klimaatneutraal” reizen.

De door de WHO en het WEF nagestreefde digitale, globale gezondheidsdictatuur heeft daarnaast onder andere als doel, dat slechts nog “niet-geïnfecteerde mensen” mogen reizen. Door middel van compensatie van vervaldata en toetredingsinformaties, dankzij gescande QR-codes, kunnen staten permanent en altijd “epidemiologische gegevens” registreren en dienovereenkomstig daarop reageren. Voor de “volgende uitbraken van Covid-19 of andere epidemieën”, aldus het WEF.

Maar of dat nog niet genoeg is: Zoals er reeds van vele kanten voor werd gewaarschuwd, wordt de bewakingstechnologie in het kader van de Corona-pandemie in de toekomst benut, om de mensen ook in de zin van de klimaatdictatuur op te voeden. Want de “Covid-pas” dient tevens een verplichtende Co2-voetafdruk in te houden. Dat zal in de toekomst verhinderen, dat de burger naar believen met het vliegtuig over de wereld kan en mag reizen.

https://twitter.com/rosenbusch_?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1502167181932433408%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fphilosophia-perennis.com%2F2022%2F03%2F12%2Fneuer-wef-plan-mit-der-blutprobe-zum-biometrischen-klimaneutralen-covid-pass-fuer-reisen-kino-und-co%2F

Deze bijdrage verscheen oorspronkelijk bij onze media-partner “Unser Mitteleuropa https://unser-mitteleuropa.com/”.

Door: Redactie PP.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/03/12/neuer-wef-plan-mit-der-blutprobe-zum-biometrischen-klimaneutralen-covid-pass-fuer-reisen-kino-und-co/