Lauterbach: “Er zal geen Freedom Day komen”

Door: David Berger.

Karl Lauterbach heeft vandaag bevestigd, wat de pessimisten allang vermoeden: Er zal voor Duitsland geen Freedom Day komen. Steun krijgt hij daarbij van vele deelstaten, die reeds hebben aangekondigd, dat ze excessief gebruik zullen maken van de geplande hotspot-regeling.

In het ARD-Morgenmagazin liet de minister van Volksgezondheid weten: “Er zal geen Freedom Day komen. De deelstaten hebben tot en met 2 april de tijd, om nieuwe regels uit te vaardigen. Als van de hotspot-regeling door iedereen gebruik wordt gemaakt, kunnen we daar veel mee doen.”

Onze Tweet van de Dag:
https://twitter.com/BMG_Bund?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1503657508367441920%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fphilosophia-perennis.com%2F2022%2F03%2F15%2Flauterbach-es-wird-keinen-freedom-day-geben%2F

https://philosophia-perennis.com/wp-content/uploads/2022/03/FN4u4tsWQAIqmgN-290×300.jpg
(Link naar foto: Klaarblijkelijk werd Buschmann van de FDP door Lauterbach op een zijspoor gemanoeuvreerd)

Brandenburg, Mecklenburg-Voor-Pommeren, Hamburg, Rijnland-Palts, Sleeswijk-Holstein, Noordrijn-Westfalen en Berlijn zowel als Saksen-Anhalt willen eveneens niets meer weten van een “Freedom Day”. “Nedersaksen wil van ‘elk instrument’, dat geoorloofd is, gebruik maken. Dat wil zeggen: Verdere inperkingen van de Grondrechten!”- aldus de “Bild”.

Ook in Berlijjn vervalt “Freedom Day”

En de “Berliner Zeitung” twittert: De FreedomDay op 20 Maart vervalt waarschijnlijk: Berlijn en Brandenburg willen vanwege de wederom toenemende Corona-besmettingen https://twitter.com/hashtag/CoronaInfektionen?src=hashtag_click niet versoepelen en op zaterdag besluiten tot een verlenging van de maatregelen.”

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/03/15/lauterbach-es-wird-keinen-freedom-day-geben/