Oekraïense vluchtelingen bedanken voor vaccinaties

Door: David Berger.

Ach en wee-geroep bij burgemeesters en vaccinatie-profiteurs: Talloze vluchtelingen uit de Oekraïne wijzen de vaccinatie, die hen als welkomstgeschenk zou worden toegediend, consequent af; ja, hebben panische angst om hier gedwongen te worden ingeënt.

Vanwege de lage vaccinatiecijfers in de Oekraïne kwam hoop bovendrijven bij de Corona-vaccinatiestof-profiteurs. Men wilde de vluchtelingen gelukkig maken met een soortement welkomstgeschenk in de vorm van een vaccinatie en aldus minstens een deel van de veelvuldig aangekochte vaccinatie-doses kwijtraken. Het schoonheidsfoutje hierbij: De gearriveerden wensen niet bevriend te raken met het “kosteloze vaccinatie-aanbod”.

De burgemeester van Neurenberg Marcus König (CSU) tegenover de Bayerische Rundfunk:
“Helaas stellen we vast, dat de vluchtelingen ons de vaccinatiestoffen ons niet bepaald uit handen grissen.” En zijn collega uit Fürth daar bovenop: “veel mensen, die hier arriveren, hebben zelfs panische angst voor “gedwongen vaccinaties.”

Personen, die nog helder kunnen denken

Nadat de hele Corona-vaccinatiewaanzin voor personen,, die nog helder kunnen denken, al zonder meer rationeel niet na te voelen is, dient de waanzin ook hier geen pas op de plaats te maken:

Op grond van vaccinatiestoffen, die bij ons niet zijn toegelaten en in de Oekraïne worden “verspoten”, dienen de reeds daarmee gevaccineerde mensen zich opnieuw met in de EU toegelaten “vaccins” vermeend te laten “immuniseren”, teneinde als gevaccineerd te gelden.

Wat voor uitwerking een dergelijke onverantwoordelijke maatregel zal hebben op het immuunsysteem van de arme vaccinatie-slachtoffers, laat de beslissende plaatsen koud. De hoofdzaak, de agenda om iedereen maar zo dikwijls als mogelijk is dóór te vaccineren, wordt hierdoor verder aangevuurd.

Deze bijdrage verscheen oorspronkelijk bij “Unser Mitteleuropa” https://unser-mitteleuropa.com/.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/03/23/ukrainische-fluechtlinge-lehnen-impfungen-dankend-ab/