Michael Mannheimer, Islamcriticus van het Eerste Uur, is dood.

Door: Michael Stürzenberger.

De Islamcriticus Michael Mannheimer is op 13 maart volledig verrassend en helaas veel te vroeg op 67-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan hartproblemen, die werden verergerd door het innemen van psycho-farmaceutica, en stierf uiteindelijk aan een hartinfarct, zoals medegedeeld door zijn zuster.

Alle geruchten aangaande “vergiftiging” of speculaties over duistere acties van Mossad, CIA of andere geheime diensten zijn totaal afkomstig uit het gebied van onhoudbare complottheorieën, fantasiesprookjes en Fake News.

Mannheimer, die in werkelijkheid Karl-Michael Merkle heette, woonde in een lang geheim gehouden plaats in Azië en leefde daar volkomen ongehinderd. Thans, nu hij dood is, kan deze plek worden vrijgegeven: Het was Cambodja.

Drie jaar geleden berichtte hij mij één keer per mail, dat de medische verzorging aldaar slecht was. Zo had hij zelfs bij zichzelf een kies moeten uittrekken, waarbij hij via Skype aanwijzingen had ontvangen van een bevriende tandarts uit Duitsland.

Michael Mannheimer was tussen 2011 en 2015 een waardevolle medestrijder https://gegenstimme.tv/w/3ejK4E4mHsHbSTacgJGzbT wat betreft de Islamkritiek en wij waren in deze tijd tegenwoordig bij vele voorlichtingsmanifestaties in binnen- en buitenland. Toentertijd waren wij zoiets als Broeders in de Geest.
https://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2022/03/MSMM-3.jpg

Bijvoorbeeld op 31.3. 2012 bei de Counter Jihad in Aarhus https://www.pi-news.net/2012/04/video-european-counter-jihad-meeting-in-aarhus/, een hoogst gedenkwaardige manifestatie, die aanleiding gaf tot de grootste politie-inzet in de geschiedenis van deze Deense stad, onder andere ondersteund dor helikopters. Meer dan 2000 deels militante tegendemonstranten van de Antifa en radicale Moslims deden de stad de adem inhouden. Toentertijd was Michael noch, net als wij, duidelijk solidair met Israël, de enige werkelijke democratie in het Nabije Oosten, en stond hij aan de kan van de Joden die bij de politieke Islam als eersten onder vuur liggen.
https://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2022/03/Aarhus.jpg

In hetzelfde jaar richtten wij samen met de toen beste vriendin van Sophie Scholl, Susanne Zeller-Hirzel, en medestrijders van de Burgerbeweging PAX EUROPA zowel als de partij “Die Freiheit” de verzetsbeweging Weisse Rose Wieder http://www.pi-news.net/2012/07/die-ruckkehr-der-%E2%80%9Eweisen-rose%E2%80%9C/ op. Aangezien onze strijd zich tegen elke totalitaire ideologie richt; het National-Socialisme, het Socialisme, het Communisme en de politieke Islam.
https://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2022/03/Gr%C3%BCndung.jpg

In dit korte video-statement beschrijft Mannheimer op de her-oprochtingsdag van ‘Weisse Rose’op 7. 7. 2012 vanuit zijn huidige gezichtspunt de betekenis van deze beweging:
https://youtu.be/cW-p8tOjtYI

Wij volgden samen met de toenmalige bedrijfsleidster van de BPE Conny Axel- Meier de sporen van de heldhaftige verzetsstrijders en bezochten de historische Rechtszaal in München, waar deze strijders voor Democratie en Vrijheid onbeschermd waren overgeleverd aan de justitiële beulsknechten van het Nationaalsocialisme die hen op het schavot brachten.
https://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2022/03/Wei%C3%9Fe-Rose-2.jpg

Het BPE-lid Susanne Zeller-Hirzel, die zelf alleen door het gunstige optreden van de bloedrechter Freisler aan de guillotine ontkwam en uit eindelijk “slechts” tot zes maanden gevangenisstraf werd veroordeeld, zag reeds in 2009 in een interview https://www.pi-news.net/2009/10/die-weisse-rose-und-der-counter-jihad/ aankomen, dat spoedig ook Islamcritici in de gevangenis worden gegooid, wat na het schandaal-vonnis van Augsburg https://www.pi-news.net/2022/03/amtsgericht-augsburg-7-monate-haft-a-b-fuer-kritik-am-politischen-islam/ van afgelopen Dinsdag thans, in het jaar 2022 actueel is:
https://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2022/03/Plakat-Wei%C3%9Fe-Rose.jpg

Mannheimer en ik sleepten ook gezamenlijk op 11 juni 2015 https://www.pi-news.net/2015/07/landgericht-stuttgart-stuerzenberger-darf-nicht-als-bekannter-neonazi-diffamiert-werden/ de Stuttgarter Zeitung voor het Gerecht,, aangezien wij door hen in een artikel voor “bekende Neonazi’s werden uitgemaakt. De Arrondissementsrechtbank Stuttgart stelde mij in het gelijk, Michael raar genoeg niet. Dit kan bij hem het begin zijn geweest van een innerlijke verandering en een verharding, die hem vervolgens op dwaalwegen leidde. Toentertijd waren wij allebei echter nog op een gemeenschappelijke vastberaden koers.
https://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2022/03/MSMM-2.jpg

Mannheimers profane kennis van historie en van de Islam waren voor onze beweging zeer verdienstelijk. Hij had in zijn leven meer dan 80 landen bereisd en beschikte over een zeer grote schat aan ervaringen. Helaas scheidden zich vervolgens vanaf 2016 onze wegen en sloeg hij meer en meer een andere richting in, wat ik zeer betreurd heb. Nadat hij op grond van een ophoping van strafbare aangiften tegen hem het besluit nam, zich aan de greep van Justitie te onttrekken, Duitsland te verlaten en te emigreren naar Azië, gleed hij steeds meer af in de richting- complottheorieën, in welke ik hem met de beste wil niet meer kon navolgen.

Hoewel hij tevens PI-NEWS en mij vreemd genoeg aanviel vanwege onze pro-Israëlische principes, voerde ik drie jaar geleden nog één maal een mail-uitwisseling met hem en hij beschreef zijn voor een deel moeilijke leven in het verre land. Ik had echter nooit gedacht, dat zijn leven zó vroeg tot een einde zou komen.

In Memoriam aan de goede oude tijden, Rust In Vrede, Michael.

Door: Michael Stürzenberger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/03/michael-mannheimer-islamkritiker-der-ersten-stunde-ist-tot/