Voorgenomen sancties i.v.m. vaccinatieplicht: Van gedwongen vaccinatie tot vijf jaar gevangenis!

Door: David Berger.

Steeds opnieuw 25.000 Euro boete of tot vijf jaar gevangenis dienen na het invoeren van de vaccinatieplicht te dreigen voor vaccinatie-weigeraars. De linksgroene dictatuur stelt in toenemende mate de dictaturen in het Verre Oosten in de schaduw.

Het vaccinatieplicht-debat in Duitsland tempert niet, ook dankzij de sekte-achtige propaganda-show van SPD-minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach.
Hoewel er nog niet is besloten tot een algemene vaccinatieplicht, worden van de kant van de linkse Verkeerslicht-coalitie, worden reeds de sanctie-mechanismen voor “weigeraars” gepland – en die hebben het in zich en stellen aldus menige wetgeving uit dictaturen in het Verre Oosten in de schaduw. Hier kan men het ontwerp “vers gedrukt” uit het parlement inzien https://t.co/SacRrSOLXM.

Meermaals 25.000 Euro boete of tot 5 jaar gevangenisstraf

Onder de sanctiemogelijkheden wordt staande gehouden, dat men bij een vergrijp tegen de verordening tot 25.000 Euro (!) boete moet betalen en dit meerdere malen, naarmate er geen vaccinatie plaatsvindt.

Wie de boetes niet kan betalen of zich “bewust verzet tegen de vaccinatieplicht” kan worden gestraft met tot 5 jaar gevangenisstraf:

“[…] met een vrijheidsstraf tot vijf haar of met een geldboete wordt hij bestraft, die door een […] opzettelijke handeling te begaan een […] benoemde ziekte, een […] benoemde ziekteveroorzaker […] verbreidt.”

Gedwongen vaccinatie dient mogelijk gemaakt te worden!

Verder dient ook de toekomstige gedwongen vaccinatie “onder hoge horden” mogelijk te worden gemaakt:

“Wanneer de boetebepaling niet leidt tot het overgaan tot de handeling door de daartoe verplichte persoon, kan deze volgens het administratieve volstrekkingsrecht grondwettelijk ook door middel van definitieve dwang (par. 12 WbvS.) worden voltrokken. Definitieve dwang is de pressie op personen of zaken door middel van fysiek geweld, hulpmiddelen of wapens. Kan een boete door de daartoe verplichte persoon niet worden opgebracht, dan is onder neder te bepalen voorwaarden een vervangende vrijheidsstraf mogelijk ( par. 16 WbvS)”.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk bij https://unser-mitteleuropa.com/.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/03/26/geplante-impfpflicht-sanktionen-von-zwangsimpfung-bis-zu-5-jahre-gefaengnis/