Geen vaccinatieplicht vanaf 60 jaar: Nederlaag voor Lauterbach & Co., juichstemming bij de AfD

Door: David Berger.

Een overwinning voor vrijheid, democratie en rechtsstaat!

Een grandioze nederlaag voor de vaccinatieplicht-fanatici, een goede dag voor de democratie, de vrijheid en de rechtsstaatsvorm: Het parlement heeft zich uitgesproken tegen een vaccinatieplicht vanaf 60 jaar.

Ook geen “vaccinatie-voorzorgwet”

Het parlement heeft nu ook de “vaccinatie-voorzorgwet” en het verzoek om een “vaccinatieregister” van de CDU-fractie afgewezen. Hiermee zijn alle modellen voor de invoering van een vaccinatieplicht in Duitsland van tafel.

Lauterbach presenteert zich ook nu onverstandig: “Het enige wetsontwerp, dat de algemene vaccinatieplicht tot stand gebracht zou hebben, is juist mislukt. Het is een zeer belangrijke beslissing, want nu zal de bestrijding van Corona in de Herfst veel moeilijker worden. Politiek met de vinger naar elkaar wijzen helpt niet. Wij gaan verder.”

Aan Lauterbach: “U bent politiek bankroet. Treed af!”

Realthinks op Twitter daarentegen: “De regering heeft 416 zetels in het parlement
Voor de #vaccinatieplicht van de farmaceutischesjacheraar @Karl_Lauterbach,
@janoschdahmen
& Co hebben zo-even slechts 296 afgevaardigden gestemd. Wie bedoelt
@Karl_Lauterbach
met “wij”? U bent politiek bankroet. Treed af.”

Beatrix von Storch, plaatsvervangend woordvoerster voor de AfD, verklaart: “Als AfD hebben wij als één blok in het parlement tegen de vaccinatieplicht gestemd en daarmee bijgedragen aan de nederlaag van Paniek-Lauterbach. Gezondheid zonder dwang, dat betekent: De AfD houdt zich aan haar beloftes en staat pal voor de eigen verantwoordelijkheid van elke individuele burger, en is tegen de bevoogding door de staat. Wij zullen ons ook verder inzetten voor het verplegend personeel zodat deze beroepsgroep ook de persoonlijke vrijheid wordt teruggegeven om te kiezen voor vaccinatie ja of nee.”

Neverforgetniki*): “Vaccinatieplicht vanaf 60 jaar is mislukt! Geen meerderheid in het parle ment! Dat is een overwinning voor ons allemaal. Wij als dwarsdenkers, sjacheraars en complottheoretici hebben gewonnen van de lockdown-fetisjisten!”

Dat het überhaupt tot dergelijke plannen gekomen is, is een schandaal.

Boven alle vreugde, dat vrijheid, democratie en rechtsstaat op dit punt vooreerst hebben standgehouden tegenover een gewetenloze sanitair-dictatuur, dienen wij toch niet te vergeten, dat het al een schandaal is, dat zo veel parlementsafgevaardigden bereid zijn geweest, om zich in te zetten voor dergelijke totalitaire, hoogst immorele en tegen de constitutie gerichte maatregelen – op nagenoeg fanatieke* en merendeels demagogische manier. Juist dit laat ons zien, dat wij verder in de hoogste mate alert moeten zijn! En: Onthoud uw namen! https://www.bundestag.de/parlament/plenum/abstimmung/liste

*)Neverforgetniki: Jonge Duitse alternatieve blogger, die reeds meermalen met schorsing e. d. te maken heeft gehad vanwege zijn kritiek op de gevestigde politiek. David Berger steunt hem, waar nodig, via PP – vert.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/04/07/keine-impfpflicht-ab-60-niederlage-fuer-lauterbach-co-jubel-bei-der-afd/