Karl Lauterbach: Nu weten jullie, waar ik woon!

Door: David Berger.

Terwijl Karl Lauterbach zich gisteravond beklaagde, dat hij was overgeleverd aan het verschrikkelijkste geweld en bedreigingen met geweld, maakte hij tegelijkertijd de locatie van zijn privéwoning openbaar, omdat daar ‘maandagwandelaars’ voorbij liepen. Heeft zijn haat jegens vaccinatie-critici en zijn nederlaag inzake de vaccinatieplicht hem dan totaal krankzinnig gemaakt?

Eigenlijk moest het een soort noodkreet worden van Karl Lauterbach, die na zijn debacle m.b.t. de vaccinatieplicht mokkend in zijn hoekje laveert tussen wraakbezweringen en zelfbeklag. Het schandaal, waarmee hij zichzelf deze keer weer probeert neer te zetten als slachtoffer van stoute “vaccinatie-tegenstanders”:

“Bedreigingen met geweld zijn dagelijkse kost”

“Voor mijn woning protesteren de vaccinatie-tegenstanders. De protesten radicaliseren.
Niettemin mag er geen sprake zijn van lichtzinnige Corona-politiek, alleen om dergelijke protesten te vermijden. Protesten zijn oké. Geweld en bedreigingen met geweld echter niet, en helaas zijn die ook dagelijkse kost.”

Hiertoe publiceert hij de video, die voor zijn huisdeur zou zijn opgenomen:
https://twitter.com/Karl_Lauterbach?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1513625206673358852%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fphilosophia-perennis.com%2F2022%2F04%2F12%2Fkarl-lauterbach-jetzt-wisst-ihr-wo-ich-wohne%2F

Vervolgens kan worden vastgesteld, dat het bij deze optocht om een heel normale ‘maandagwandeling’ gaat. De opnamen maken duidelijk, dat de demonstranten tot op dat ogenblik nog helemaal niet wisten, dat Lauterbach hier resideert. Lauterbach, uiteraard, wat typisch is voor zijn toestand, gaat er meteen vanuit, dat die demonstranten alleen vanwege hem daar lopen. Ik ben te weinig thuis in psychiatrische vraagstukken om dit te kunnen inschatten …

Luxe-wijk in plaats van no-go area Wiener Platz

Lauterbach verkeert dus in voortdurende angst voor gewelddadige, geradicaliseerde “vaccinatie-tegenstanders”. En tegelijkertijd maakt hij zin privédomicilie openbaar? De plek op de ringen tussen headshops, privé-medische specialisten en luxe boetieks is voor elke Keulenaar gemakkelijk te traceren.

Niet in het sjofele Mülheim, vlakbij de no-go area Wiener Platz, tussen smoezelige Antifa-kroegen en de drugsscene, waar hij het kantoor van zijn kieskring presenteert, nee, in een van de duurste woonomgevingen van Keulen woont de sociaaldemocraat.

Ieder, die wil, kan nu – mocht hij in Keulen zijn – binnen enkele minuten achter het privé-woonadres van Lauterbach komen, door het checken van de naambordjes naast de bellen aan de huizen, die zich rondom de entrée van de Ehrenstrasse staan, op de Hohenzollernring.

De Bedreiging van Lauterbach lijkt dus wel extreem te zijn, wanneer hij zijn privésfeer zo toegankelijk maakt.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/04/12/karl-lauterbach-jetzt-wisst-ihr-wo-ich-wohne/