De ultieme vernedering voor de Berlijnse kruipers

Door: Wolfgang Hübner.

Mogen wij bij uitzondering ook eens leedvermaak hebben?
Ik moet namelijk toegeven, dat het afzeggen door Kiev van (niet mijn!) president Steinmeier rechtstreeks uitnodigt tot deze eigenlijk niet-fraaie reactie.

Hier is toch de Berlijnse regering, allereerst de groene oorlogsvoerders, zowat op de knieën gegaan, om alle steeds meer onbeschaamde wensen van het regime in Kiev te vervullen, zware bewapening voor het enthousiaste doden van Russen inbegrepen. En Steinmeier is kennelijk bereid geweest, de gang naar Canossa naar Zelenski te gaan maken, teneinde bij deze vergiffenis te bewerkstelligen voor eerdere vriendelijkheden tegenover Moskou. Maar de aan acute grootheidswaanzin lijdende Oekraïense acteur, wenste geen simpele- maar de ultieme vernedering voor de momenteel opperste representant van Duitsland.

Erbarmelijk kruipen wordt nu eenmaal zelden anders beloond, als met een een treffende trap in de aller-edelste delen. Wie evenwel in Berlijn een ambassadeur heeft, die ongestraft en ongestoord het politieke personeel van Duitsland bij bosjes de stuipen op het lijf kan jagen, moet immers de indruk krijgen, dat hij zich met de hulpeloze NATO-vazallen aan de Spree en de Rijn alles kan veroorloven.
Dat de vele Duitse vrienden van de Oekraïne van Zelenski deze houding van Kiev nu betitelen als “onverstandig” en “overdreven” https://www.sueddeutsche.de/politik/steinmeier-ausladung-reaktionen-1.5565963, documenteert alleen maar de wezenloosheid van politiek en media in een land, dat zichzelf in opperste verwarring met het alle eigen belangen beschadigende partij-kiezen voor de Oekraïne heeft gestort.

Hoe dan ook maar goed, dat in enquêtes een zeer duidelijke meerderheid zich volgens het Allensbach-Instituut zich uitspreekt voor verdere invoer van olie en gas uit Rusland en tegen bevriezen ten behoeve van de Westelijke eindoverwinning. Evenwel kan dat er niet veel aan verhelpen, dat vervolgens 30 procent van de bij de enquête geïnterviewde Duitsers zich hebben uitgesproken voor een energie-embargo tegenover Rusland. Het is namelijk geen geruststellend gevoel in een land te wonen met 30 procent realiteit-weigeraars oftewel idioten, van wie minstens de helft, zo niet meer het eindexamen, zowel als welke studie dan ook gedaan zouden moeten hebben.

Door: Wolfgang Hübner.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/04/die-ultimative-demuetigung-fuer-die-berliner-kriecher/