Lauterbach al eens ontvoerd, maar na vijf uur weer op vrije voeten gesteld

Door: David Berger.

Actuele navorsingen van het magazine “Postillon” https://www.der-postillon.com/2022/04/lauterbach-entfuehrung.html hebben thans aan het licht gebracht, dat de ontvoering van Lauterbach door regeringscritici niet alleen gepland geweest is, maar dat de telegram-boosdoeners hem metterdaad al eind maart ontvoerd zouden hebben, maar hem na iets langer dan vijf uur alweer hebben vrijgelaten.

De Postillon heeft gisteren zogezegd een vervolgverhaal gepubliceerd op mijn artikel over de geplande ontvoering van Lauterbach https://philosophia-perennis.com/2022/04/14/gekonnte-ard-satire-querdenker-wollten-lauterbach-entfuehren/ – onder de titel: “Exclusief: Lauterbach werd al ontvoerd, maar spontaan weer vrijgelaten, nadat hij voortdurend statistieken citeerde”.

Militante Querdenkers…

In de leading text van het artikel heet het: “Het schokeffect is groot: Een groep militante Querdenkers heeft volgens berichten van autoriteiten gepland, minister van Gezondheid Karl Lauterbach te ontvoeren. Volgens exclusieve informaties van de Postillon was de feitelijke situatie echter nog veel dramatischer: Zoals blijkt uit verhoren van de intussen aangehouden personen, werd Lauterbach enkele weken geleden metterdaad ontvoerd. Maar al na enkele uren werd de minister door volledig over hun zenuwen geraakte gangsters weer op vrije voeten gesteld, nadat hij voortdurend statistieken over het Corona-virus had geciteerd.”

Volgens het magazine moet Lauterbach reeds begin maart van dit jaar zijn ontvoerd door de actiegroep “Klabautermann”, maar na iets meer dan vijf uur weer door de Querdenkers zzijn vrijgelaten.

…met zwakke zenuwen?

De Postillon heeft zelfs met enkele ontvoerders gesproken: “Het was verschrikkelijk. Ik ben alleen maar blij, dat deze martelgang ten einde is”, steunde een van de ontvoerders volgens het door de politie opgemaakte proces-verbaal tijdens zijn verhoor, nadat hij eerder door de SPD-politicus non-stop was gebombardeerd met regels, feiten en buitengewone wetenschappelijke stellingen betreffende het Corona-virus. “Hij heeft gewoon de ene studie na de andere uit zijn hoofd opgelepeld. Corona vanuit toiletten, iets met kinderbewaarplaatsen, steeds maar weer Oxford, en steeds heeft hij gezegd, dat het heel erg zou kunnen worden, wanneer dat waarheid wordt. En allemaal op die Lauterbach-deun! Dat gaat je niet in je kouwe kleren zitten.” (https://www.der-postillon.com/2022/04/lauterbach-entfuehrung.html).

Vermoedelijk is dat ook de reden, dat het niet tot de grote ineenstorting van ons systeem door de telegram-chatgroepering is gekomen, die door weinig, maar des te gevaarlijker Lauterbach-critici was gepland.

De democratie op het laatste moment gered

Hebben de statistieken van Lauterbach aldus op het laatste moment onze republiek gered van de machtsovername door de Corona-verloochenaars? Een ding is nu al duidelijk: Wie nu nog het afserveren van Lauterbach als minister eist, stelt zich op gelijke voet met deze laffe en zenuwzwakke staatsvijanden.

Hoewel het op geen enkele manier ergens steekhoudende gerucht de ronde doet, dat een medewerker van de BVD een week voor de ontvoering met de telegram-criminelen voor de woning van Lauterbach in Keulen gezien zou zijn https://www.abendblatt.de/politik/article215316529/Verfassungsschutz-war-im-Fall-Amri-aktiver-als-angenommen.html , is hier de overheidsbescherming wel verplicht, de ogen verder open te houden.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/04/15/lauterbach-schon-einmal-entfuehrt-aber-nach-fuenf-stunden-wieder-auf-freien-fuss-gesetzt/