Bizarre optredens: Is Amerikaanse president Joe Biden nog toerekeningsvatbaar?

Door: David Berger.

“De keizer is immers naakt!” of “Beter laat dan nooit”, zo kunnen de momentele artikelen in de pers over de gezondheidstoestand van Joe Biden, die verslag doen van een nieuw bizar optreden van de president, worden samengevat.

Na een toespraak aan de Universiteit van North Carolina over de inflatie en de noodzaak, om de middelen – zoals in de Bipartisan Innovation Act – voor de halfgeleider-productie te verhogen, draaide Biden zich om stak zijn hand uit, om kennelijk alleen in zijn fantasie bestaande personen de hand te schudden.

Het duurde een hele tijd, eer de president bemerkte, dat niemand zijn handdruk beantwoordde. Met een mengeling van verlegenheid en verwardheid verliet hij hierop het publiek.

De Oekraïne verwisseld met Iran

Het bizarre optreden van Biden is niet het eerste in zijn soort. steeds opnieuw lieten uitlatingen van de Amerikaanse president al tijdens de verkiezingsstrijd dappere journalisten vragen: “Is de president seniel aan het worden?”

Zo veroorzaakte Biden begin Maart opschudding over de bewering, dat Poetin “Rusland zou zijn binnen gemarcheerd https://philosophia-perennis.com/2022/03/07/joe-biden-entsetzt-dass-putin-in-russland-einmarschiert-ist/”. Eerder had hij de Oekraïne verwisseld met Iran https://philosophia-perennis.com/2022/03/07/joe-biden-entsetzt-dass-putin-in-russland-einmarschiert-ist/. Een jaar geleden had hij Kamala Harris, wier naam hem vermoedelijk thans helemaal niets meer zegt, betiteld als presidente van de VS https://philosophia-perennis.com/2021/03/20/wahre-machtverhaeltnisse-joe-biden-nennt-kamala-harris-praesidentin/. Tijdens de verkiezingsstrijd heeft hij bij een van zijn optredens officieel zin zoon begroet https://philosophia-perennis.com/2020/11/05/biden-pudel-hunter/, die op dat tijdstip al geruime tijd niet meer onder de levenden verkeerde.

En voor wie dat nog niet genoeg is, is de volgende video met een Hannibal Lecter voor arme mensen een aanrader:

https://twitter.com/mattdizwhitlock/status/1408135017973354500?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1408135017973354500%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fphilosophia-perennis.com%2F2022%2F04%2F19%2Fbizarre-auftritte-ist-us-praesident-joe-biden-noch-zurechnungsfaehig%2F

Een dergelijke geestelijke toestand kan in de momenteel uiterst gespannen situatie in de wereld gemakkelijk leiden tot een reusachtige catastrofe. Twee weken geleden kopte de Berliner Zeitung bepaald niet vanuit het niets: “De gevaarlijke versprekingen van Joe Biden: Is de president seniel aan het worden? https://www.berliner-zeitung.de/welt-nationen/joe-bidens-gefaehrliche-versprecher-wird-der-praesident-senil-li.219396”

Lijfarts van het Witte Huis oppert terugtreding Biden

Intussen is ook Ronny Jackson, voormalig lijfarts in der Witte Huis (tijdens de regeerperiodes van Obama en Trump) aan het woord gekomen en heeft hem afgelopen vrijdag aangeraden ,, onmiddellijk af te reden, teneinde het land verder leed te besparen.

“Het hele land ziet al meer dan een jaar cognitieve problemen, en in de hoofden van de meeste mensen bestaat er geen twijfel, dat er iets met hem gebeurd is, dat hij cognitief niet meer dezelfde is als vroeger. Hij is op dit ogenblik niet geschikt als onze president”, zei Jackson vorige maand al. “Elke keer, als hij met de Amerikanen spreekt,, zijn het niet alleen de Amerikanen, die luisteren, maar de hele wereld, en dat maakt deel uit van het probleem. Hij lijkt moe, zwak, verward te zijn en dit stuurt een boodschap van zwakheid over de hele wereld, die door hen wordt gebruikt. … Wij hebben 40 jaar filmmateriaal….Men kan teruggaan en het zien. Geintjes heeft hij altijd gemaakt, fouten heeft hij altijd gemaakt, maar zoiets heeft hij nooit gedaan. Het is iets anders. Dit zijn geen grapjes… Het gaat om een veel ernstiger zaak”, zei Jackson. ( https://www.dailywire.com/news/obama-white-house-doctor-calls-for-immediate-biden-resignation-not-cognitively-capable-of-leading?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202204 )

Meer dan de helft van de Amerikanen in de VS houden Biden voor seniel

Donald Trump had de 79-jarige man al regelmatig betiteld als “een seniele man”. Deze indruk schiet nu bij steeds meer kiezers wortel.

Volgens een actuele enquête in opdracht vvan de Washington Post en de zender ABC News, denkt 54 procent van de bevraagden niet meer, dat Biden, die Obama al eens verwisselde met Trump, de tegenwoordigheid van geest bezit, die benodigd is voor een effectieve uitoefening van het ambt van president. Met andere woorden – se houden hem voor seniel. ( https://www.extremnews.com/nachrichten/weltgeschehen/34ed18961cb548f0.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/04/19/bizarre-auftritte-ist-us-praesident-joe-biden-noch-zurechnungsfaehig/