Kuhs: “De geesten, die men uit de fles heeft gelaten, raakt men nu niet meer kwijt


https://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2022/04/kuh-696×388.jpg

Door: Redactie PI.

Dit weekend hebben Israël-vijandige demonstranten in Berlijn bij Joden-vijandige ongeregeldheden onder andere een verslaggever van BILD uitgescholden voor “smerige Jood” en “Rotjood” ( https://www.pi-news.net/2022/04/drecksjuden-scheissjuden-eiderdaus-bild-entdeckt-die-antisemiten/).

Hierover zei de woordvoerder van de “Christenen in de AfD”, Joachim Kuhs: “De minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock https://www.freiewelt.net/nachricht/palaestinenser-erschiesst-2-menschen-in-einer-bar-verletzt-12-10088782/ bezoekt de ongekozen Palestijnen-president, Mahmoud Abbas, die de Joden de schuld geeft van de holocaust, en schudt hem de hand, terwijl zijn instantie oproept tot ongeregeldheden bij de Tempelberg.

EU-vertegenwoordiger Sven Kühn von Burgsdorff https://op.europa.eu/en/web/who-is-who/person/-/person/EEAS_000033D4D4 financiert met ons belastinggeld illegale Arabische zwarte bouwwerken,, noemt de Israëli’s “kolonisten” en “bezetters” en staat er lachend bij, terwijl vertegenwoordigers van de Palestijnen de Israëli’s de “nieuwe Nazi’s” noemen https://www.freiewelt.net/nachricht/zionisten-sind-die-neuen-nazis-eu-vertreter-freut-sich-10088571/.

De Heinrich Böll-stichting https://www.freiewelt.net/nachricht/zionisten-sind-die-neuen-nazis-eu-vertreter-freut-sich-10088571/ van de Groenen financierde de moordenaar van Rina Shnerb https://www.pi-news.net/2020/10/eu-gibt-3765-millionen-euro-fuer-terror-gegen-israel-aus/ en financiert nog steeds zijn netwerk https://www.pi-news.net/2021/04/wie-die-parteistiftungen-terror-und-boykott-finanzieren/ van het Volksbevrijdingsfront van PFLP-verwante NGO’s, hoewel Israël die tot terroristische groeperingen heeft verklaard.

En de rood-rood-groene regering in Berlijn stimuleert een heel netwerk aan hulporganisaties aan terroristen, zoals Samidon, Addameer en Al-Qa, die moordenaars als Rasmea Odeh uitnodigen.

Zolang de Groenen en de SPD deze terroristen paaien en massaal Jodenhaters naar Duitsland halen, blijven alle betuigingen van ontsteltenis over dergelijke schandalen, zoals in dit weekend loze praat. De geesten, die men uit de fles heeft gelaten, raakt men niet meer kwijt.”

Door: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/04/kuhs-die-geister-die-man-rief-wird-man-nun-nicht-mehr-los/