Groene financiering van Arabisch terrorisme: Baerbock weigert uitleg

Door: Redactie PI.

De Israëlische regering heeft reeds afgelopen oktober zes Arabische NGO’s als terroristisch gekwalificeerd vanwege banden met het “Volksfront ter bevrijding van Palestina”(DFLP). De DFLP wordt ook door de VS en de EU als terroristische organisatie beschouwd, zelfs Palestijnse Officials in Westelijk Jordanië (Fatah) wensen zich van haar te distantiëren.

Duitsland bleef desondanks deze NGO’s verder financieren met gigantische bedragen aan belastinggeld. Jürgen Braun, politiek woordvoerder voor de mensenrechten in de AfD-fractie, wilde bij de regeringsconferentie van Woensdag van Baerbock weten, of ze de financiering niet zou willen beëindigen. Eerst loochende de minister, dat er überhaupt sprake zou zijn van banden van de twijfelachtige NGO’s met terroristische organisaties.

Braun liet niet los en kwam met een voorbeeld op de proppen: In augustus 2019 doodde de Arabier Samer Arbid het 17-jarige Joodse meisje Rina. Zoals in de loop van het onderzoek aan het licht kwam, stond Arbid op de loonlijst van “Addameer”, een van de thans als terroristisch gekwalificeerde NGO’s. Deze ontving en ontvangt nog steeds bedragen van de aan de Groenen geparenteerde Heinrich-Böll-Stichting, en daarmee indirect van het Duitse Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Maar ook nadat deze bewijzen waren voorgelegd, wilde Baerbock helemaal niets meer zeggen en herhaalde alleen haar pertinente leugen, dat Duitsland geen terroristen zou ondersteunen.

Is dit de feministische buitenlandse politiek- nieuwe stijl? Hoeft men op vragen van “oude witte mannen” niet meer te antwoorden? Deze minister is een schande voor zowel de Duitse Buitenlandse Politiek als voor de zogenaamd zo goede verhouding tussen Duitsland en het Joodse Volk.

Door: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/04/gruene-finanzierung-von-arabischem-terror-baerbock-verweigert-auskunft/