Lauterbach wil nog eens 83 miljoen euro voor aanvullende vaccinatie-doses

Door: redactie PP.

Hoewel Duitsland tot nu toe meer dan 12 miljard euro heeft uitgegeven voor 660 miljoen COVID-19-vaccinatie-doses, wil minister van volksgezondheid Lauterbach nu nog eens 830 miljoen euro vrijmaken voor aanvullende vaccinatiedoses. Een reactie van Martin Sichert:

Terwijl steeds meer gedeeltelijk ernstige bijwerkingen van Corona-vaccinaties aan het licht komen, zet Lauterbach zijn vaccinatie-koers onverdroten voort. Tegelijkertijd weigeren het Robert Koch Instituut (RKI) en het Paul-Ehrlich-Instituut (PEI), om gegevens prijs te geven die ten doel hebben,, de werkzaamheid en de bijwerkingen van de vaccinatiestoffen in de gaten te houden.

Zonder deze gegevens kan echter geen uitsluitsel worden gegeven over de veiligheid van de vaccinatiestoffen. Een voortzetting van het “vaccineren, vaccineren, vaccineren” beleid zonder evaluatie van werkzaamheid en veiligheid van de vaccinatiestoffen is nonchalant en onverantwoordelijk.

Gevangen in Corona-tunnelvisie

De Duitse regering koopt weliswaar massaal nieuwe vaccinatiestoffen aan, maar geeft tegelijkertijd geen cijfers prijs wat betreft het nut en de risico’s van de COVID-19-vaccinaties. Ik heb pas deze week onderhoudsklachten tegen het RKI en het PEI ingediend, opdat beide instituten hun in paragraaf 13 WBSV duidelijk vastgelegde verplichting nakomen t. a.v. gegevensnotering van bijwerkingen.

Evenwel, in plaats van er voor te zorgen dat de gegevens eindelijk eens systematisch worden vastgelegd en geanalyseerd, behoudt minister Lauterbach continu zijn Corona-tunnelvisie en strooit om zich heen met belastinggeld. Het wordt de hoogste tijd voor een verantwoordelijke omgang met Corona-vaccinatiestoffen en hun bijwerkingen. Aan het tasten in de mist op kosten van de belastingbetaler en van de gezondheid van vele burgers moet een einde komen.

Door: Redactie PP.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/05/20/lauterbach-will-weitere-830-millionen-euro-fuer-zusaetzliche-impfdosen/