Extreem onverantwoordelijk: Feiten over Corona, die Lauterbach negeert!

Door: David Berger.

Inmiddels zijn het waarschijnlijk vertrouwde geluiden, die inmiddels meer dan twee jaar bijna ononderbroken door het hele land de ronde doen: Karl Lauterbach waarschuwt. in de herfst dreigt er een nieuwe Coronagolf, aldus de minister van Volksgezondheid.

Er zouden nieuwe varianten kunnen opduiken, besmettelijker, dan die tot nu toe, en wederom gevaarlijker dan Omikron. Vandaar, dat er dringend een wettelijke basis nodig is voor weer nieuwe maatregelen zoals mondkapjesverplichtingen of zelfs lockdowns.

Maar hoe goed hebben deze maatregelen eigenlijk gewerkt? A propos: Toen Boris Johnson bijna een jaar geleden voor GB de “Freedom Day” afkondigde, waarschuwde de alomtegenwoordige Karl Lauterbach eveneens: “Onverantwoordelijk” was het, wat de Britse premier daar van plan was. Nu evenwel, bijna een jaar later, kan men vergelijken, hoe GB met deze politiek de winter doorkwam, en hoe het Duitsland verging onder Minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach.

Conclusie: Wat betreft de aantallen dodelijke gevallen is er nauwelijks verschil, bij het bezetten van bedden op de IC’s met Covid-19-patiënten toonde de situatie in GB zich de hele winter meer dan stabiel, geheel anders dan hier te lande. Zijn te veel, te strenge Corona-maatregelen misschien zelfs contraproductief, zodat zij de weg door de endemie onnodig vertragen?

En hoezo bestelt de landelijke minister van Volksgezondheid ijverig nieuwe vaccinatiestoffen voor varianten waarvan nog helemaal geen sprake is? “Kart Lauterbach handelt onwetenschappelijk, Hij is zichzelf voorbijgelopen”, concludeert de medicus Dr. Med. Martin Vincentz, sinds kort fractievoorzitter van de AfD in Noordrijn-Westfalen
.

Waarom de vaccinastiestoffen niet de vurig verlangde “Game Changer” zijn, welke schade de lockdown-politiek heeft berokkend aan onze samenleving en waarom de Zweedse weg misschien toch de betere geweest is, licht Vincentz toe in de uitgave van JF-TV THEMA: Feiten over Corona, die Lauterbach negeert:


Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2022/06/05/extrem-verantwortungslos-corona-fakten-die-lauterbach-ignoriert/