Bij de volgende Interlandwedstrijd draagt de “Mannschaft” regenboogschoenen en Antifa-emblemen

Door: Michael van Laack.

Volgens een kort na het startsignaal van het voetbalinterland tussen Duitsland en Engeland” onder tamelijk veel sociologie-studenten van het in het Allgäuer metropool Katzenhirn gelegen “Instituut voor ultieme Gelijkheid” in omloop gebrachte enquête toonden minstens 100 procent van de ondervraagden zich enthousiast over de solidaire knieval voor de crimineel George Floyd en over het dragen van de tricots van het Nationale Vrouwenteam.

Het resultaat van deze, het gemiddelde van de samenleving representerende, enquête versterkte zowel de DFB alsook de Duitse regering in hun voornemen, in de toekomst regelmatig tekens te geven, voor of tegen iets.

Veelkleurige signalen afgeven tegen intolerantie

Zo is men zoals Nancy Faeser tijdens de pauze in het journaal verkondigde, het er over eens geworden dat bij de volgende wedstrijs in de Euro-League komende zaterdag in Hongarije op te draven met regenboogkleurige voetbalschoenen, die al vanaf morgen in de DFB-shop als speciale aanbieding verkrijgbaar zullen zijn. 50% van de uitsluitend door de inflatie verschuldigde verkoopprijs van 249, 90 per paar komen ten goede aan de in de Rode Flora in Hamburg residerende “Hulpverlening politiek vervolgde getraumatiseerde transgenderkinderen uit PoC-families”.

Daarenboven zal het team rondom Mannschafts-aanvoerder, LGBTI-held en Drager van het Grootkruis-ter-Gratismoed-lintje – Manuel Neuer – in plaats van het Wapen van de DFB over de vier WM-sterren het insigne van de Antifa laten opnaaien. Want, aldus Faeser: “Met deze actie kan de ‘Strijd tegen Rechts’ bij een miljoenenpubliek voor de beeldbuis in het hart worden gekerfd.”

Energie-omslag en Oekraïne-Oorlog mogen niet worden vergeten

Na de wedstrijd nam vervolgens Minister van Defensie Christine Lambrecht het woord. Zij heeft – verklaarde zij voor de inderhaast bij elkaar geroepen hoofdstedelijke pers die zich innerlijk al diep bedroefd had ingesteld op de verklaring, dat zij zich terug ging trekken – in een video-uitzending met minister van Milieu Robert Habeck en president van de DFB Bernd Neuendorf beslissingen genomen van nationale draagkracht. Bij de na de wedstrijd tegen Hongarije komende Dinsdag volgende partij tegen Italië wil “Die Mannschaft” verdere accenten benadrukken.

De Elf van Duits -Nationaal trainer Hansi Flick zal in een persoonlijk door de firma Leo Köhler (de bevoorrechte kledingleverancier van het Duitse Leger) ontworpen muisgrijze tricot met schoudervullingen komen opdraven en zich vertonen met hun haar in de kleuren van de Oekraïne. Op de schoudervullingen zouden daarnaast enkele zonnepanelen kunnen worden aangebracht, teneinde het bewustzijn van de voetbalfans voor de noodzaak van het snelle uitbouwen van hernieuwbare energiebronnen aan te scherpen.

Er zullen verdere volks-pedagogische accenten volgen

De wens van minister van Economische Zaken Cem Özdemir om een “I love Vegan” opdruk onder het spelersnummer op de rug, het plan van Minister van Financiën Christian Linders van een foto van de Mannschaft met een joint inde handen van de spelers en de door Gezinsminister Lisa Paus opgedrongen rood ingekleurde voetstap uit solidariteit met het Lijden van alle menstruerenden (m/v0 kan helaas pas op een later tijdstip worden gesteund.

In de loop van de dag zal vandaag ook nog Bondskanselier Scholz zich nog uitlaten over de geplande fantastische accenten. Maar ook over het verwerpelijke verzoek van de AfD, dat de spelers, in plaats van hun mooie blonde of Afrikaans-blonde haren te misvormen met de kleuren van de Oekraïne, voor de variatie een Poetin-tattoo op hun onderarm zouden kunnen laten inprikken.. – Bij ons, voetbalfans is hoe dan ook de voorpret voor talloze veelkleurige en politiek-correcte wedstrijd-avonden enorm. De uitslag zelf is dan lang niet meer zo belangrijk!

Door: Michael van Laack.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.conservo.blog/2022/06/08/laenderspiel-mannschaft-regenbogenschuhe/