Het nieuwe LGBTI-totalitarisme: Londense meubelboulevard verdrinkt in het homo-vlagvertoon

Door: Redactie ZUERST!

Momenteel vinden overal in Europa – met uitzondering van enkele ‘dwarse’ naties in Oost-Europa – wederom de jaarlijkse Christopher-Street-Days en “Pride”- homo-optochten plaats Hierbij is van de oorspronkelijke eis voor tolerantie voor seksuele minderheden intussen niet veel meer over – LGBTI vertoont inmiddels onmiskenbaar totalitaire trekjes.

Vanuit het Londense Regent Street gaat in deze dagen een beeld de wereld over: Aldaar werden 100 stuks van de “interseksuele Pride-vlag – een variant van de “klassieke” regenboogvlag”- ruimte-beheersend over de straat opgehangen. De indruk van de alomvattende optische aanwezigheid van de kleuren van de regenboog stoorde kennelijk zowel vele gebruikers van het Internet, als voorbijgangers – want de echo op de actie is doorgroeid.

Het totalitaire aspect van dde LGBTI-ideologie werd hierbij over het algemeen tot onderwerp gemaakt. Zo schreef een internetgebruiker op Twitter: “Dwarsliggende ideologie is totalitair, de symboliek is intussen angstaanjagend en staat niet meer voor de LGB-Community (Lesbiennes, homo’s en biseksuelen). Ze wordt exclusief, niet langer inclusief.”

De nieuwe “interseksuele Pride-vlag”, die in de openbare ruimte in toenemende mate de plaats inneemt van de eenvoudige regenboogvlag, werd ontworpen door Valentino Vecchietti van “Intersex Equality Rights UK”. Als uitbreiding van de “Pride- of Regenboogvlag” tot nu toe vertoont ze een nieuwe gele driehoek en een lila cirkel, teneinde de interseksuele gemeenschap aldus nog definitiever te representeren voor de openbare waarneming. Vecchietti gaf bij het vlagvertoon in Regent Street als commentaar: “Wij allen profiteren ervan, als wij de stemmen van de meest uitgeslotenen in onze gemeenschappen verheffen.” (mü)

Door: Redactie ZUERST!
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://zuerst.de/2022/06/28/der-neue-lgbti-totalitarismus-londoner-nobelmeile-versinkt-in-schwulenbeflaggung/