Joachim Kuhs: “Transgender-hype wordt het Waterloo van de “Verkeerslicht-coalitie”

Door: Redactie PI.

De Duitse regering heeft haar “hoekstenen voor de “Zelfbeschikkingswet’ op tafel gelegd, waarin het reeds voor 14-jarigen mogelijk moet worden gemaakt, om een geslachtsverandering via de rechtbank door te zetten, ook tegen de wil van hun ouders. Hierover zegt de woordvoerder van de “christenen in de AfD”, Europarlementariër Joachim Kuhs:

“de Duitse regering forceert de transgender-hype onder jongeren, die door een brede openbare mening wordt afgewezen. Homo’s, lesbiennes en feministen zijn het op dit punt eens met ouders, christenen,, Moslims, Joden en kinderbeschermers: Er mag geen sprake zijn van geslachtsverandering van minderjarigen zonder de toestemming van de ouders.

Als de Duitse regering er op staat, om dit onderwerp er doorheen te drukken zal ze bij de volgende verkiezingen haar Waterloo beleven, want geen kracht ter wereld is zo machtig als een moeder, die vecht voor haar kinderen.

De Zelfbeschikkingswet zal bezwijken aan zijn eigen tegenstrijdigheden, waant enerzijds verbiedt het wetsontwerp,, er überhaupt over te praten, als iemand ‘trans’ is (door het “openbaringsverbod”); anderzijds zegt het aan de sportverenigingen de vrije beslissing hierover toe, omdat ze weten, dat hun voornemen de vrouwensport zal vernietigen. Ze willen voor ons hier een X voor een U laten doorgaan. Dat zal niet goed gaan.”

Door: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/07/joachim-kuhs-transgender-hype-wird-das-waterloo-der-ampel/