Antifa marcheert op Sylt: “Wij nemen jullie alles af!”

Door: Manfred Rouhs.

Zaterdag 16 juli 2022 marcheerde de Antifa op Sylt, van Station Westerland naar Kampen in het noorden van het eiland. Volgens de politie waren er 400 mensen op de been, de organisatoren zelf spraken van 500 deelnemers. De leuzen van de dag luidden: “Wie heeft, die geeft” alsook “Wij nemen jullie alles af!” en “Enter Sylt! Make the Rich pay”.

Voorgevallen is hierbij niets. De manifestatie tegen de bevolking van Sylt verliep vredelievend, en na een paar uur was het spook voorbij.

Een vooraankondiging https://werhatdergibt.org/sylt2022/ van de kant van de, de manifestatie dragende, kring van personen, die zichzelf omschreef als “gepeupel”, klonk noch heel anders:

“Wij zijn het zat! De rijken mogen zich niet langer, beschermd door de politiek, onttrekken aan de maatschappelijke verantwoording. Lang genoeg hebben wij voor ze gekropen, moesten de broekriem steeds meer aanhalen, alleen maar opdat zij verder hun profijt konden incasseren! Deze zomer gaan wij de rijken op de huid zitten en verpesten hun vakanties! Ons is geen weg te ver, geen trein de overvol. Wij komen naar Sylt om datgene te halen, wat ons toekomt!”

Onthullend is,, wie dergelijke drogredenen ondersteunt. In dit geval waren dat:

*AStA Universiteit Hamburg

*Antifa Barmbek

*DIE LINKE, Regionaal Verband Hamburg

*DIE LINKE, Regionaal Verband Sleeswijk-Holstein

*Fridays For Future Flensburg

*Hamburg onteigend

*Interventionistisch Links Hamburg

*Collectivistisch Antifascisme Syke

*Zeebrug Kiel

*Verdi Jeugd Hannover-Heide-Wezer

*Wie Heeft Die Geeft

Dat is zo ongeveer hetzelfde, als wanneer de AfD samen met neonazistische vriendenclubs ertoe zou oproepen om naar een asielzoekersonderkomen te marcheren, teneinde de bewoners “af te nemen, wat ze hebben gestolen van de Duitse belastingbetaler”. Wat er dan niet aan de hand zou zijn in pers, omroepland en televisie?

De Antifa-dwergopstand daarentegen werd door de massamedia compleet doodgezwegen.

Door: Manfred Rouhs.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/07/antifa-marschiert-auf-sylt-wir-nehmen-euch-alles-weg/