De gevolgen van de immigratie: Multiculti-bendeoorlogen in Marbella

Door: Redactie ZUERST!

Marbella. In het Spaanse toeristen- en rijkeluisbastion Marbella wordt de keerzijde van de massale immigratie zichtbaar – Spanje wordt al jaren overspoeld door illegalen, die óf via de Canarische Eilanden, óf via de Spaanse exclave in Marokko in de EU terecht zijn gekomen. In plaatsen als Marbella leveren ze verbitterde territoriale gevechten om lucratieve bronnen van inkomsten.

Volgens een bericht van de Britse “Daily mail” stikt het in Marbella van de criminele bendes uit heel Europa, die tevens foltering en geweld aanwenden, om hun aandelen in de profijtelijke drugshandel te verdedigen.
Volgens het Spaanse Centrum van de Geheime Dienst ter Bestrijding van Terrorisme opereren momenteel zegge en schrijve 113 bendes uit 59 verschillende landen in de provincie Malaga, waar Marbella zich bevindt. Volgens het mediabericht zijn het “multinationale” groepen, die in het gewilde vakantiedomicilie voor angst en beven zorgen. In de regio zou er sprake zijn van een buitengewoon harde concurrentie om de verdeling van de lucratieve drugszaken.

In gesprek met “El Pais” betitelde een rechercheur van de Spaanse Politie Marbella de “Verenigde Naties” van de georganiseerde misdaad – omdat in de regio bendes uit zoveel landen opereren.
In april werd in het rustige bergdorp Villanueva del Trabuco een lijk gevonden. Het slachtoffer was buitengewoon bruut toegetakeld: Hoofd, handen en genitaliën waren afgehakt. Het lijk kon niet meer worden geïdentificeerd.

Vorige maand werd in het appartementencomplex “Golden Beach” en regelrechte martelkamer ontdekt, waarin de Speciale politie-brigades inbraken en een aluminiumfolie gewikkelde dode met brute verwondingen aantroffen. Vorige week maandag raakten toeristen verzeild in een schietpartij in de “Opium Beach Club”. Drie nachtbrakers werden getroffen door een regen van kogels, twee van hen zijn overleden.
De politie spreekt officieel van “Nederlanders en Belgen”. Onder de autoriteiten is het echter een publiek geheim, dat het gaat om migrantenbendes. (mü)

Door: Redactie ZUERST!
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://zuerst.de/2022/07/27/die-folgen-der-zuwanderung-multikulti-bandenkriege-in-marbella/