Russisch wetsontwerp: Weg met de Regenboogvlag!

Door: Redactie ZUERST!

Moskou. In de waardensystemen-oorlog zet het Westen vaak in op agressieve en opdringerige LGBTI-propaganda. Zo hesen Amerikaanse ambassades in het buitenland af en toe demonstratief de Regenboogvlag, het half-officiële symbool van de Homo- en Lesbiennesbeweging, teneinde hiermee vermeende “autoritaire” regeringen te provoceren.

In elk geval Rusland roept thans dit streven een halt toe. Conservatieve politici plannen voor de herfst een wet, dat het publieke hijsen van de Regenboogvlag in de toekomst moet verbieden.
Het Russische parlementshoofd Wjatscheslaw Wolodin is ervan overtuigd, dat het door verschillende partijen ingediende wetsvoorstel m. b. t. het verbod op “propaganda voor niet-traditionele waarden” er in de herfst door zal komen. Dan zullen ook de geldboetes aanzienlijk worden verhoogd. In het wetsontwerp wordt onder andere gesteld, dat het populair maken van “niet-traditionele betrekkingen” zoals die tussen homoseksuelen, een gevaar vormt voor de samenleving -te vergelijken met drugs en extremisme.

Ook Kremlinbaas Poetin maakt zich bij openbare optredens steeds opnieuw vrolijk over “niet-traditionele betrekkingen”, zoals ze door westerse politici worden gepropageerd. Hij heeft het huwelijk tussen man en vrouw ook in de constitutie laten verankeren en verzekerde de Russische bevolking, dat er met hem aan de macht nooit en te nimmer sprake zou zin van een “Homohuwelijk”. Hij beschuldigt homo’s en lesbiennes ervan, de meerderheid op agressieve manier hun levenswijze te willen opdringen. ((mü)

Door: Redactie ZUERST!
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://zuerst.de/2022/08/03/russischer-gesetzentwurf-weg-mit-der-regenbogenflagge/