Donald Trump: FBI heeft mijn Mar-A-Lago overvallen

Door: Redactie PI.

Het zijn voor onze natie duistere tijden, want mijn mooie huis, Mar-A-Lago in palm Beach, Florida wordt momenteel belegerd, overvallen en bezet door een grote groep FBI-agenten. Zoiets is een president van de Verenigde Staten nog nooit eerder gebeurd.

Nadat ik met de verantwoordelijke regeringsfunctionarissen heb samengewerkt, was deze onaangekondigde razzia in min huis noch noodzakelijk, noch gepast. Het gaat om processueel fout gedrag, de bewapening van het justitiële systeem en een aanval door links-radicale Democraten, die in geen geval willen, dat ik me in 2024 kandidaat stel voor het ambt van president, vooral als men de meest recente enquêtes onder ogen krijgt, en die hoe dan ook alles zullen doen, teneinde Republikeinen en Conservatieven bij de komende Midterm-verkiezingen te stoppen.

Een dergelijke ingreep kan alleen plaatsvinden in defecte derde-wereld-landen. Treurig genoeg is Amerika thans één daarvan geworden, corrupt als nooit tevoren. Ze hebben zelfs ingebroken in mijn brandkast. Wat is het verschil met Watergate, waar agenten inbraken in het Nationale Comité van de Democraten? Hier hebben omgekeerd de Democraten ingebroken in het Huis van de 45ste president van de Verenigde Staten.

Ik heb de bureaucratische corruptie in Amerika het hoofd geboden, ik heb het volk de macht teruggegeven en metterdaad iets voor ons land gedaan, zoals wij het eerder nog nooit hebben gezien Het establishment heeft dat gehaat. Thans, nu ze zien, hoe de door mij ondersteunde kandidaten grote overwinningen behalen en mijn dominantie in alle enquêtes aanschouwen, proberen ze weer eens, om mij en de Republikeinse partij te stoppen. De wetteloosheid, de politieke vervolging en de heksenjacht dienen blootgelegd en gestopt te worden.

Ik zal door blijven vechten voor het grote Amerikaanse Volk!

(Ex-president Donald Trump op het platform Truth Social over de actuele huiszoeking in zijn Landhuis Ar-A-Lago, die nog steeds voortduurt en die bevolen- en in werking werd gezet door de Democraten. Paul Craig Roberts doemt dit Gestapo-methodes! https://www.paulcraigroberts.org/2022/08/09/gestapo-democrats/ Vertaald met http://www.Deepl.com)

Door: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/08/donald-trump-fbi-hat-mein-mar-a-lago-ueberfallen/