Syrische amateur-afslachter: Hak haar benen af, opdat de vrouw altijd bij jou en Allah blijft!

Door: Alex Cryso.

Een zoveelste stukje veelkleurige folklore midden in Duitsland. Deze keer vanuit Obertshausen bij Hanau: Aldaar zou een 59-jarige Syriër met de naam Sohil A. hebben geprobeerd, zijn vrouw Meitay de benen af te hakken met een slagersbijl. De opzet: Hij heeft haar willen verminken, teneinde haar onaantrekkelijk te maken voor mannen. Een bedoeling om haar te doden https://www.hessenschau.de/panorama/attacke-mit-fleischerbeil-ich-wollte-ihr-ihre-schoenheit-nehmen,prozess-fleischerbeil-100.html stak er waarschijnlijk echter niet achter. De twee leven sinds enige tijd gescheiden van elkaar.

Niettemin lukte het de temperamentvolle ‘zuiderling’ waarschijnlijk niet, te accepteren, dat er andere kerels zouden kunnen zijn, die zijn aangetrouwde vrouw avances maken, of dat zij een leven leidt, waarin zij voor zichzelf beslist. Meiray, die eveneens uit Syrië afkomstig is, is eind2020 gescheiden van Sohil en heeft sindsdien in een Blijf-van-mijn-lijf-huis gewoond. Hierop volgde een mes-aanval van de 59-jarige man tegen zijn echtgenote, reden voor het Kantongerecht in Frankfurt om in april vorig jaar te verordenen, dat Sohil veiligheidshalve 50 meter bij haar vandaan moet blijven.

Poging tot moord uit religieuze of seksueel-morele motieven? – Voorwaardelijke straf?

Het geval met de slagersbijl vond niettemin niet al te lang daarna plaats, namelijk in de namiddag van 28 augustus 2021. Op het station van Obertshausen sloeg de Syriër met het voornoemde werktuig meerdere keren in op de benen van zijn toen 44-jarige echtgenote. Een dokter en een ziekenverpleegster, die zich toevallig ter plekke bevonden, konden eerste hulp verlenen. Reeds een dag later werd Sohil in Rodgau-Jügesheim gearresteerd. Hij had zijn vrouw haar schoonheid willen afnemen, bekende hij in het kader van het proces-verbaal Maandag inde arrondissementsrechtbank Darmstadt. Aldaar moet hij zich nu verantwoorden wegens poging tot moord.

Daarentegen zal Meiray haar rechter been nooit meer kunnen optillen en laten zakken. Bij elkaar negen maanden zat zij in de revalidatie en in verschillende klinieken. Na ongeveer een half jaar staan- en loop training kon het slachtoffer een paar honderd meter afleggen met de wandelstok.

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.conservo.blog/2022/08/18/syrischer-hobbyschlachter/