Antifa: “Rechtsen in Coma ranselen is een heldendaad”

Door: Alex Cryso.

De morele scheve situatie in ons land lijkt volkomen perfect te zijn! Aan de ene kant dient indianenhoofdman Winnetou te worden verboden, omdat het veel te racistisch zou zijn; aan de andere kant eist de links-extremistische Antifa al geruime tijd de vrijlating van twee delinquenten, die van zich hebben doen spreken door een brutale overval.

Jo en Dy, die op 16 mei 2020 de Stuttgarter vakbondsman Andreas Ziegler van Zentrum Automobil afranselden tot coma erop volgde en twee van zin kameraden permanent lichamelijk letsel bezorgden. De overval vond plaats in het kader van een Dwarsdenker-demo in de ongelijke krachtsverhouding van 50 tegen drie, waarbij waarschijnlijk niet slechts de politieke achtergrond, maar ook het dominantiegehalte van de twijfelachtige antifascisten beslissend was.

Stik! De rechter was geen Antifa-sympathisant!

Niettemin werden Jo en Dy gearresteerd https://www.tag24.de/nachrichten/politik/international/terror/stuttgart-attacke-daimler-betriebsrat-zweiter-tatverdaechtiger-gefasst-jo-dy-antifa-zentrum-automobil-1716886 en veroordeeld tot viereneenhalf resp. vijfeneenhalf jaar https://perspektive-online.net/2022/02/die-bundesweite-solidaritaet-war-ueberwaeltigend-und-hat-jo-und-dy-den-ruecken-gestaerkt/ . Volgens hun wijdvertakte, links-extremistische ondersteuners moeten ze echer weer snel op vrije voeten komen. Sindsdien zijn er vooral in het zuidwesten steeds opnieuw groots opgezette graffitti’s van het kaliber “Free Jo & Dy” te zien als solidariteitsbetuiging, want: ‘Ik spuit het op elke wand – nieuwe helden zijn nodig voor het land!’

Zij het op het kantongerecht van Pforzheim, op een openbare parkeerplaats in de Stuttgarter stadswijk Feuerbach, aan een brug van de Autobahn 5 bei Karlsruhe, aan het kantongerecht van Ludwigsburg of zelfs op een regionale trein in Landau in de Pfalz valt de onmiskenbare eis te lezen, dat de twee bijna-doodslagplegers onverwijld op vrije voeten horen te komen https://www.unsere-zeit.de/gegen-das-skandal-urteil-des-landgerichts-stuttgart-gegen-jo-und-dy-solidaritaet-mit-allen-antifaschistinnen-161870/ . Dit alles is volkomen legitiem, zolang alleen maar de klimaatbescherming, het antiracisme en de afschaffing van het het uitbuitende kapitalisme als argumenten worden gebruikt.

Solidariteit en financiële giften voor de coma-ranselaars

Naast verschillende antifa-demo’s voor de gevangenis in Stuttgart-Stammheim worder bovendien de onderzoekers ervan beschuldigd, op het gebied van DNA-vergelijking onbetrouwbaar werk geleverd te hebben, teneinde de slachtofferrol aldus verder uit te bouwen, men zou uitgerekend in het groen-doordrenkte Baden-Württemberg met de twee een voorbeeld stellen. In een wijd en zijd veelkleurige solidariteitsactie is ertoe opgeroepen,, om giften te verzamelen, brieven de schrijven aan justitiële autoriteiten of eigen solidariteitsacties te starten. Links-extremistische organisaties als Die Rote Hilfe https://www.rote-hilfe.de/77-news/1133-feindbild-antifaschismus-prozessbeginn-gegen-jo-und-dy-am-19-april-in-stuttgar stellen zich op voor Jo en Dy, voor wier vrijheid zelfs een eigen internetpagina https://freiheit-fuer-jo.org/ werd geopend. De vonnissen zullen vanzelfsprekend verder worden aangevochten.

En ook de intrede in de gevangenis van o op 22 augustus van dit jaar in Ravensburg in Oberschwaben werd begeleid door luid kabaal van de Antifa, waarbij de deelname van om en nabij de 120 zelfbenoemde kameraden door henzelf als “veel te klein” werd beoordeeld. Er werden de groeten overgebracht van twijfelachtige verenigingen als het Bondsbestuur van de Rote Hilfe, het Platform Perspectief Communisme, de antifaschistischen Aktion Süd, de 129a-Solidarkreis, de Waterkant Antifa, de OTFR Tübingen en de Inhaftierten Genossen Findus, die gevangen gehouden wordt in de penitiaire Inrichting Heimsheim, nabij Pforzheim. Vuurwerk werd afgestoken. Natuurlijk zal de de vrijheids(k)ramp van on ze linkse jongeren doorgang vinden. Zij hebben immers niets anders te doen dan zich sterk te maken voor dit soort individuen. Wat zouden deze mensen niet allemaal kunnen bereiken, als ze zich eens voor een echt goed doel zouden inzetten…?

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.conservo.blog/2022/08/29/antifa-rechte/