Björn Höcke: Solidariteit met Michael Stürzenberger

Door: Björn Höcke*)

Hij maakte onderscheid. Hij maakte verschil tussen de politieke Islam, die een duidelijke aanspraak maakt op macht en zijn wetten boven onze grondwet stelt, ende simpele gelovige Moslim. Hij onderbouwde zijn kritiek met inschattingen die tevens door islamwetenschappers worden gedeeld. Desondanks werd hij vanwege het uiten van zijn mening door een Hamburger rechtbank veroordeeld tot zes maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf.

Wat zijn dat voor rechters, die tegenwoordig aangezien islamitisch terrorisme reeds in Duitsland plaatsvindt en Duitse rechtbanken zich moeten bezighouden met gedwongen huwelijken van kinderen, het uiten van elke kritische mening over deze onderwerpen afstraffen?

Je zou bijna gaan denken, dat hier iemand innerlijk heeft gecapituleerd voor de opiniepeilings-realiteit van de verdringings-/ massale immigratie en de voortzetting van zijn carrière in het toekomstige kalifaat op Duitse bodem niet in gevaar wil brengen …

Ook als Michael Stürzenberger, zoals zoveel dissidenten, het geloof in de rechtsstaat allang mocht hebben verloren, gaat hij in Beroep.

Ik wens de hartstochtelijke voorlichter toe, dat zijn kracht hem niet verlaat.

*)Origineel verschenen op het Telegram-Kanaal van Björn Höcke, waarop men zich hier kan abonneren https://t.me/BjoernHoeckeAfD.

Tip: Om 16.00 uur zal Michael Stürzenberger in een GETTR-LIVE interview te gast zijn bij Olver Flesch (Deutschlandkurier) https://gettr.com/user/oliverflesch, om 17.00 uur vindt een video-talk plaats met zowel hem en Imad Karim, aks Kian Kermanshah, dat later wordt gepubliceerd.

Door: Björn Höcke.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/09/bjoern-hoecke-solidaritaet-mit-michael-stuerzenberger/