Knieval voor de Islamisten: Scholz prijst Qatar

Door: ‘Rasender Reporter’.

Het islamitische land Qatar is altijd al graag radicale Islamisten over de hele wereld financieel te hulp geschoten, opdat ze in alle rust hun terroristische aanslagen kunnen voorbereiden of in westerse landen de politieke Islam kunnen verbreiden. Ze hebben samengewerkt met de Taliban en droegen de Moslimbroeders een goed hart toe.

Maar huichelachtig en leugenachtig, zoals alleen ‘linksen’ kunnen zijn, gaat de bondskanselier thans voor deze hondsgevaarlijke Islamisten door de knieën:

Bondskanselier Olaf Scholz (SPD) heeft bij zijn bezoek aan Qatar het emiraat geprezen. “In de afgelopen jaren heeft Qatar ons op kritieke ogenblikken principieel ondersteund,, zoals bijvoorbeeld aan het begin van de Coronapandemie, toen wij Duitse staatsburgers terughaalden naar Duitsland, of het afgelopen jaar bij de evacuatie uit Afghanistan”, aldus Scholz. “Hier in Doha heb ik met de Emir gesproken over LNG-leveringen in het kader van de actuele energiecrisis, en wij willen hierbij spoedig verdere stappen voorwaarts bereiken”, zo zei de kanselier.

Tegelijkertijd wil men de samenwerking met betrekking tot waterstof bevorderen. “Over het onderwerp van de energie daarenboven willen wij onze bilaterale economische betrekkingen ook op andere gebieden verdiepen, in lucht- en ruimtevaart, in IT- en communicatietechnologie in milieutechnieken en in de machinebouw”, aldus Scholz. De onderhandelende rol, die Qatar vooral tegenover de Taliban, maar ook in verschillende andere conflicten in de regio op zich genomen heeft wordt door Duitsland zeer op prijs gesteld.

Reclame

Voor de wereldkampioenschappen voetbal is Qatar tot “talloze verbeteringen van de werknemersrechten overgegaan, in het bijzonder tot de afschaffing van het borgsysteem van Kafala en het invoeren van een minimumloon”, aldus Scholz. “De rechtspositie van de gastarbeiders is hierdoor verbeterd”, zei de kanselier.

Reclame

Hartelijk gefeliciteerd voor zoveel blindheid of onnozelheid. Qatar Mag zich dan misschien naar buiten uit meer naar het westen gekeerd hebben, maar Islamisten hebben veel geduld en plannen op langere termijn. Bovendien levert Qatar hooguit een druppel op een gloeiende plaat, dus eerder warme lucht als energie.

En met deze lofrede wordt nog iets anders helder en duidelijk: Het ging de Duitse regering bij de boycot van Rusland NOOIT om de Oekraïne. Hier zijn economische en geostrategische machtsverschuivingen ten gunste van de VS van belang en de marionetten in de Kanselarij spartelen hierbij braaf in het rond – ter belasting van de eigen burgers. Allahu Akbar. (Met materiaal van dts)

Door: ‘Rasender Reporter’.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://journalistenwatch.com/2022/09/26/kniefall-islamisten-scholz/