Allahu Akbar: 9 Islamisten worden ontslagen uit Duitse gevangenissen

Door: ‘Rasender Reporter’.

Het Duitse justitiële apparaat maakt het mogelijk:
|

Tussen januari dit jaar en eind volgend jaar worden 79 islamisten vervroegd vrijgelaten uit Duitse gevangenissen.
Onder hen bevinden zich 34 van terroristische- en andere islamistische strafbare feiten beschuldigden -en veroordeelden alsook 45 van andere strafbare feiten beschuldigden -en veroordeelden, die bekend staan als islamisten, of ervan worden verdacht . Dit blijkt uit een antwoord van de Duitse regering op een kleine navraag van de CDU-fractie, waarover de ‘Welt’ in het woensdagnummer verslag doet.

Under de vrijgelaten gevangenen bevinden zich tevens IS-strijders. Volgens de Duitse regering zaten begin dit jaar in Duitsland twaalf personen in arrest, die deel hadden genomen aan de strijd van de IS, zijn opgeleid om met wapens om te gaan, aanslagen hebben gepleegd- of hebben voorbereid voor de IS of werden geschoold om met explosieven te werken. Hiervan werden sinds 1 januari 2022 twee personen na het uitzitten van hun straf uit de gevangenis ontslagen, tot 31 december 2023 worden drie andere personen uit deze groep ontslagen.

Uit het antwoord op de kleine vraag blikt verder, dat sinds begin dit jaar twaalf personen uit het islamitische circuit naar hun land van herkomst werden uitgewezen. De binnenlands-politieke woordvoerder van de CDU-fractie in het parlement Alexander Throm zei tegen de “Welt”: “Wij verzoeken de Duitse regering, onverwijld maatregelen te nemen, om gevaar opleverende islamisten na hun vrijlating zo goed mogelijk te controleren.” De voorgenomen vrijlatingen brachten “geen buitengewoon veiligheidsrisico” met zich mee, zei de CDU-politicus verder.

“De verkeerslicht-regering dient tegen deze tikkende tijdbommen ook de verlate verzekerde bewaring voor criminelen, die zich tijdens hun straftijd verder hebben geradicaliseerd, in te voeren”. CDU-politicus Throm eiste verder: “Daarnaast dient het instrument der preventieve detentie tijdelijk worden uitgebreid tor maximaal een maand met de mogelijkheid om te verlengen tot twee maanden.”

Dit zal mevrouw Faeser en de heer Buschmann echter niet veel kunnen schelen; ze hebben het te druk met de strijd tegen Rechts te forceren, dan is er geen ruimte en geld meer om je te bekommeren om de islamitische terreur.

Door: ‘Razende Reporter”.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://journalistenwatch.com/2022/09/28/allahu-islamisten-gefaengnissen/