Lauterbach luidt het nieuwe Corona-seizoen in

Door: Wolfgang Hübner.

In deze dagen ontvangen veel mensen van boven de 60 aar pest van hun betreffende ziektekostenverzekering. Hiertoe behoort een brief van het Duitse Ministerie van Volksgezondheid, ondertekend met “hartelijke groeten en de beste wensen” van “Uw Minister van Volksgezondheid Prof. Dr. Karl Lauterbach”. Volgens dit schrijven is hem “er buitengewoon veel aan gelegen”, dat de ontvangers van zijn, met de vriendelijke hulp van de ziektekostenverzekeringen verspreide brief “goed de herfst en de winter doorkomen”. Onder deze Duitse regering de beide jaargetijden enigszins redelijk te doorstaan, zal reeds allesbehalve gemakkelijk zijn. Maar opdat het niet extra moeilijk wordt, heeft dokter Lauterbach voor de Duitse miljoenenschare van senioren een niet al te verrassende raad: Laat u vaccineren, graag ook voor de vierde keer, eigenlijk zelfs steeds opnieuw.

Want, zo schrijft dokter Lauterbach, vaccinatiestof is er genoeg, zelfs gratis. En er zouden “in deze herfst aan de Omikron-varianten aangepaste vaccinatiestoffen ter beschikking staan, die tegen deze varianten bijzonder effectief zijn”. Daar is ze dus weer: De moderne Duitse veelkleurige Drievuldigheid: Virus, Lauterbach en Biontech. Voor dit onverwoestbare trio, met afstand de meest profitabele winstmakende gemeenschap van de Republiek, wordt parallel met deze brief thans in alle systeemmedia even ijverig als bereidwillig op de trommel geslagen. Prompt is er alweer sprake van dreigende besmettingen en overvolle patiëntenafdelingen, wordt mondmaskerplicht in de binnenruimten gepropageerd, worden angst en paniek aangescherpt. Natuurlijk allemaal alleen maar uit diepe bezorgdheid over het welzijn van de door inflatie en zorgen om de energie zozeer gekwelde onderdanen.

Tenslotte zijjn de moeizame laatste verkiezingen van 2022 in Nedersaksen voor het partijenkartel nogal genadig afgelopen, ook al worden de ruim tien procent voor vaccinatie-kritische AfD dan als ietwat storend ervaren. Toch is juist bij deze verkiezingen te merken geweest, hoezeer de ouderen nodig zijn, om de machtsverhoudingen in Duitsland in stand te houden. Hoe banger deze beslissende groep kiezers is, des te beter voor de heersende klasse. En waarmee is er onder de senioren beter angst te verspreiden dan met het dodelijke virus? Want, zoals staatsdokter Lauterbach zo roerend bezorgd schrijft: “Hoe dan ook is het gevaarlijk, om ziek te worden door Het Virus”.

Alles welbeschouwd troostrijk om te weten: Aan de politiek van Scholz, Baerbock of Habeck kan men ongeneeslijk leiden, maar niet aan Het Virus en Lauterbach: Daartegen helpt eenvoudigweg de volgende inenting van Biontech!

Door: Wolfgang Hübner.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/10/lauterbach-laeutet-die-neue-corona-saison-ein/