Ludwigshafen: Tweevoudige machete-moordenaar is Somaliër

Door: Michael Stürzenberger.

De 25-jarige man die Dinsdag in Ludwigshafen twee volledig onschuldige burgers met een machete doodde en één zwaar verwondde is volgens de politie een 25-jarige man uit Somalië https://www.focus.de/panorama/welt/taeter-schwer-verletzt-zwei-tote-bei-messerangriff-in-ludwigshafen_id_166655114.html.

Aanleiding voor de serie moorden zou een poging van de Somaliër zijn geweest om zijn kinderen en die van zijn van hem gescheiden levende ex-partner te zien https://www.rheinpfalz.de/lokal/ludwigshafen_artikel,-zwei-tote-bei-messerangriff-mutma%C3%9Flicher-t%C3%A4ter-im-krankenhaus-_arid,5419039.html?strytlpage=7. Toen hem dat werd geweigerd, werd hij woedend en begon een serie moorden te plegen. Een 20-jarige en een 35-jarige inwoner van Ludwigshafen werden de dodelijke slachtoffers van deze machete-aanval. Een 27-jarige man overleefde zwaar gewond de machete-aanvallen.

Vanuit westers oogpunt is dit gedrag absoluut onlogisch, aangezien de killer inhakte op volkomen onschuldigen. En zo zal het niet lang duren tot de Somaliër tot psychopaat wordt verklaard. Volgens de vaste patronen: “Paranoïde schizofrenie”, “waanvoorstellingen”, psychosomatische stoornissen” enz.

Aangezien de moordenaar uit Somalië afkomstig is, is hij met zekerheid een Moslim, want aldaar zijn nagenoeg 100 procent van de bevolking soennitische Moslims Als hij ook maar enigszins vertrouwd is met de ideologie van de politieke Islam, heeft hij zich een totaal vijandbeeld van de zg.”Ongelovigen” eigen gemaakt. Het devalueren, geringschatten, bestrijden onderwerpen en, bij vereer, doden van hen is een centraal bestanddeel van deze totalitaire ideologie.

Nadat zijn vrouw zich in een land van ongelovigen van hem had afgewend en hem zin kinderen onthield, gaf hij vermoedelijk Duitsland, diens ongelovige bevolking en hun vanuit zijn standpunt volledig verkeerde levenswijze de schuld van deze driestheid, die in een islamitisch land met politieke Islam en strenge Sharia onvoorstelbaar is. Aldaar heeft een vrouw haar man te gehoorzamen, anders dreigt er slaag. Mocht een vrouw zo onbeschaamd zijn, uit het huwelijk te stappen, dan blijven de kinderen bij de man. De vrouw verkeert vervolgens niet zelden acuut in levensgevaar.

De “clash der beschavingen” zal nog vele slachtoffers eisen. De politieke Islam valt met de vrije, westerse wereld absoluut niet te verenigen.

Door: Michael Stürzenberger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/10/ludwigshafen-zweifacher-macheten-moerder-ein-somalier/