“KentlerGate”- Kindermisbruik onder verantwoordelijkheid van de staat

Door: Redactie PI.

De pedo-seksuele netwerken achter het “Kentler-experiment” in Berlijn bestaan hoe dan ook. Aldus luidt een centraal onderwerp van de gefilmde documentaire “KentlerGate: Kindermisbruik onder verantwoordelijkheid van de staat”(zie bovenstaande video) van de hand van Actievereniging voor Huwelijk en Gezin – DemoVoorAllen.

De pedagoge en biologe Prof. Dr. Karla Etschenberg verklaart: “Men moet ervan uitgaan, dat dit netwerk in 2008, toen Kentler stierf, niet samen met hem gestorven is, en thans vraagt men zich af, onder welke dekmantel dit netwerk eventueel doorloopt.”

Een mogelijkheid lijkt het in-transparante onderbrengen van jeugdigen in kindertehuizen in het Oost-Europese buitenland waar de voormalige afgevaardigde Marcel Luthe naar verwijst: “Er kan niet worden uitgesloten, dat dit “Kentler-experiment” in feite hoe dan ook verder gaat, alleen nu dan niet meer in Berlijn, maar in het buitenland.”

De 46 minuten durende film is deze Donderdag verschenen als voorproefje van het voor eind oktober aangekondigde tussenliggende bericht van een onderzoeksproject, waartoe de Berlijnse Senaat de Universiteit Hildesheim opdracht heeft gegeven, ter bestrijding van deze netwerken.

Hierover Hedwig von Beverfoerde, woordvoerster van DemoVoorAllen: “Allereerst moeten wij er voor zorgen, dat de nieuwe inzichten niet verpieteren in de ministeriële archieven, maar doorslaggevend resultaat in zich dragen ter bescherming van kinderen. De namen van alle verantwoordelijken moeten worden genoemd en de netwerken worden blootgelegd. Ten tweede mag de door pedofilie ge-comprommitteerde seksuele pedagogie van Kentler niet langer in kinderdagverblijven en op scholen worden gebruikt. Onze documentaire moet hierover een brede discussie op gang brengen.”

Zo werd de “emancipatoire seksualiteitspedagogie” van Kentler door de seksualiteits-pedagoog Uwe Sielert verder ontwikkeld tot de huidige “seksualiteitspedagogie van de veelzijdigheid”: “Dat is evenwel alleen maar opsmuk. Het kern-onderwerp van Sielert is en blijft hetzelfde als van Kentler, dat mensen van kindsbeen seksuele wezens zijn en dat ze ook de doelbewuste stimulatie van volwassenen nodig hebben, om deze seksualiteit voor zichzelf te ontdekken”, licht de Wetenschapper voor seksualiteit Prof. Dr. Jakob Pastötter toe.

De film laat haar licht schijnen op de persoonlijkheid van Kentler, diens voorlopers, en op de tijdstromingen. Hierover geven de psychotherapeute Christa Meves en de publiciste Bettina Röhl belangrijke inzichten.

Door: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/10/doku-kentlergate-kindesmissbrauch-in-staatlicher-verantwortung/