Homo-propaganda niet gewenst: Het decreet van Poetin beoogt tevens strijd tegen “vreemde gedachten”

Door: Redactie ZUERST!

Moskou. De culturele kloof tussen Rusland en het liberale Westen met zijn “waarden” wordt nog dieper:: Terwijl in het Westen de genderwaanzin en LGBT-propaganda al in het KDV hun intrede houden, gaat Rusland in de tegengestelde richting: Kremlinbaas Poetin heeft thans een decreet voor de landsverdediging ondertekend, dat, naast de bedreiging door andere staten ook “homo-propaganda” inhoudt. In het Woensdag uitgevaardigde decreet wordt de betekenis “traditionele waarde als grondbeginsel van de Russische samenleving” onderstreept.

Moskou zou “dringende maatregelen” moeten aangrijpen, teneinde bedreiging door terroristische organisaties, “bepaalde massamedia” zowel als door de VS en “andere vijandig gezinde vreemde staten” af te weren, aldus het document.

Ook tegen bedreigingen door “bepaalde organisaties en lieden op Russisch grondgebied” zouden de “traditionele waarden” van het land moeten worden verdedigd. Zij zouden “vreemde gedachten” binnen de samenleving kunnen brengen en “met behulp van propaganda voor niet-traditionele seksuele betrekkingen de vernietiging van de traditionele familieverhoudingen” kunnen bewerkstelligen.

Het Russische parlement discussieert momenteel tevens over uitbreiding van de in 2013 uitgevaardigde wet, waarin aan minderjarigen gerichte “homo-propaganda” wordt verboden. Onderwerp van gesprek is een uitbreiding van de wet tot volwassenen.

Een vertegenwoordiger van de Russisch-orthodoxe kerk begroette het thans uitgevaardigde decreet. Daarmee zouden “onze mensen en onze kinderen kunnen worden beschermd voor bezoedeling”, aldus de hooggeplaatste geestelijke Fjodor Lukjanov tegen het staatspersbureau Tass. (mü)

Door: Redactie ZUERST!
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://zuerst.de/2022/11/11/schwulenpropaganda-unerwuenscht-putin-dekret-sieht-auch-kampf-gegen-fremde-gedanken-vor/