Ulm: Messen-steker vermoordt 14-jarig meisje

Door: MANFRED ROUHS.

In de vroege morgen van 5 december, om en nabij 7 uur 30, heeft een “man” in het kleine plaatsje Kirchberg ten zuiden van Ulm met een mes ingestoken op twee schoolmeisjes, de een 14, de ander 13 jaar jong. Het rustige kleine plaatsje verkeert in shocktoestand. Politie en noodarts warren onmiddellijk ter plaatse. Terwijl de 13-jarige zwaar gewond overleefde, is de 14-jarige in de loop van de dag overleden in het ziekenhuis.

De meisjes waren op weg naar de bus, die ze naar hun school in de nabijgelegen gemeente moest brengen. In de buurt van de plaats van de misdaad bevindt zich een asielzoekersonderkomen. Weliswaar doet de politie geen mededelingen over de achtergrond van de messensteker, maar deelt zij mede, de vermoedelijke dader en twee andere personen in het onderkomen te hebben gearresteerd. Dit bericht de “Bild”-krant https://www.bild.de/regional/stuttgart/stuttgart-aktuell/blutige-szenen-an-grundschule-messer-attacke-mehrere-kinder-schwer-verletzt-82156020.bild.html.

De verschrikkelijke daad bevestigt weer eens twee dingen: De Duitse bevolking betaalt een hoge prijs voor de multiculturele ambities van de politieke klasse. En de massamedia misleiden grotendeels de openbaarheid door de kosten van het multiculturalisme dood te zwijgen.

Moorden zoals deze worden regelmatig in de nationale gelangrijke nieuwsuitzendingen van de politiek-correcte media niet tot onderwerp gemaakt. De overlevende slachtoffers en hun families worden alleen gelaten. In plaats daarvan worden jaarlijks buitenlander-vijandige aanslagen gepleegd en monumenten gelegd en gevierd ter herinnering aan een feitelijke of vermeende Duitse schuld uit et verre verleden.

Jan modaal leeft hierdoor in een schijnwereld, die haar legitimatie betrekt uit zelfbeschuldiging en een permissief geschiedenisbeeld. De actuele neergang van Duitsland op elk niveau is het logische gevolg van een dergelijk negatief zelfbewustzijn.

Door: MANFRED ROUHS.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/12/ulm-messermann-ermordet-14-jaehrige/